Kosttilskud og vitaminer

Kosttilskud til børn

Det er forskelligt, hvorvidt et barn kan have behov for at få tilskud af bestemte vitaminer og mineraler. Nogle er plaget af allergi, andre er særligt følsomme overfor sol, mens en tredje part kan have svært ved at spise grønt. Ja, alle børn er forskellige, og det skal der tages højde for.

Du kan derfor finde alt fra de veganske, økologiske eller kvalitetssikrede kosttilskud, som er i stand til at bidrage til dit barns unikke og anbefalede behov. Hos Med24.dk er vi nemlig eksperter i kosttilskud. Vi har samlet alt fra de populære multivitamin tyggedyr og D-vitamindråber til mælkesyrebakterier og fiskeolie. De fleste af vores kosttilskud findes endog til konkurrencedygtige priser! 

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud er både bestående af tabletter, mikstur, dråber, pulver og kapsler. Det enkelte tilskud kan indeholde vitaminer, mineraler, urter og andre essentielle næringsstoffer, som er i stand til at supplere det daglige fødevareindtag og det kropslige behov.

Vær opmærksom på, at børnevitaminer, fiskeolie og mineraler typisk indeholder mindre mængder af det pågældende stof i forhold til tilskud henvendt til voksne. Visse produkter kan indeholde en højere dosis for at tage hånd om dem, som har særlige behov. Kosttilskuddene er altså skræddersyet, så de er sikre for barnet at anvende og samtidig kan bidrage med det, der er nødvendigt.

Vitaminer og mineraler er livsvigtige!
Vitaminer og mineraler, er, i deres korrekte mængde, nødvendige for kroppens mange celler. Som helhed er næringsstofferne forudsætningen for liv, kroppens optimale funktion og sundhed.

Raske børn, der spiser efter de officielle kostråd, vil i de fleste tilfælde få deres behov dækket, men der kan i flere tilfælde være behov for tilskud før de anbefalede niveauer bliver nået. Det er yderst vigtigt, at barnet får de rette næringsstoffer, idet det har betydning for optimal trivsel og vækst.  

Får dit barn sine vitaminer og mineraler?

Uanset alder og levevis behøver kroppen næringsstoffer for at kunne fungere. Da kroppen ikke selv er i stand til at danne vitaminer og mineraler, er det yderst vigtigt, at de kommer ind i systemet. Dette skal helst ske gennem en sund og varieret kost, men er det ikke muligt at imødekomme de krævede mængder, kan man supplere med kosttilskud.

Hvis dit barn er småt spisende, kræsent eller fødevareallergiker, bør du rådføre dig med lægen om tilskud af vitaminer, mineraler m.m. For lidt vitaminer kan som sagt medføre mangelsygdomme. Raske børn har som regel ikke behov for andre tilskud ud over de anbefalede.

I vores sortiment finder du tilskud med: 

  • Multivitaminer og mineraler
  • Omega 3
  • C-vitamin
  • D-vitamin
  • Kalk
  • Magnesium
  • Jern
  • Mælkesyrebakterier

Samt meget mere!

Sjove og smagfulde tabletter
Vi og de mange producenter ved, at det for mange forældre og børn kan være en evig kamp med tabletterne, som både kan have bismag og være svære at sluge. Du kan derfor finde tyggetabletter af forskellige, lækre smagsvarianter, som gør det mere fristende for barnet at få sine vitamintilskud.

Denne fiskeolie kaldet Eskio-3 Kids Chew smager blandt andet af appelsin og er helt fri for smagen og lugten af fisk! Du kan også finde de sjove tyggedyr fra Kids Zoo, der er formet som vingummibamser. Denne Kids Zoo Kalk + D-vitamin er blandt andet også vegansk.

Spædbørn og småbørn

Som regel siges det, at modermælken, solens stråler samt den faste føde, er nok til at dække barnets behov. Kosttilskud kan dog, uanset barnets tilstand, forekomme nødvendigt. Vær opmærksom på, at for tidligt fødte børn har særlige behov hvad angår essentielle næringsstoffer.

Sundhedsstyrelsen anbefaler blandt andet at give tilskud af D-vitamin til alle børn under 2 år. I vores sortiment kan du både finde D-vitamindråber fra Livol og Semper BioGaia. Der gælder også særlige anbefalinger i forhold til jern – du kan læse alt om jerndråber til børn her! I sortimentet findes disse jerndråber fra Danasan

Din ekspert i kosttilskud

Hos Med24.dk sætter vi stor pris på at have erfarne medarbejdere, som til enhver tid står klar med kyndig rådgivning, såfremt et spørgsmål eller behov for hjælp til de enkelte produkter og kosttilskud skulle dukke op. På vores ekspertteam har vi blandt andet to dygtige farmakonomer; Pia Bølgestrand og Astrid Hardahl-Kristensen.

Når du skal købe vitaminer til baby eller barn er det dog først og fremmest vigtig, at doseringen passer med lægens eller fødevarestyrelsens anbefalinger. Derudover bør du aldrig overskride varens doseringsvejledning, som altid vil være angivet på emballagen eller indlægssedlen. Overordnet er det altid godt at rådføre sig med egen læge omkring barnets behov, inden du kaster dig ud i de enkelte tilskud.   

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice