Køb Microlife blodtryksmålere | Med24.dk

Vil du have en blodtryksmåler af høj kvalitet? Så skal du købe en Microlife blodtryksmåler hos Med24.dk! Det verdensførende mærke har skabt blodtryksapparater, der er anbefalet af Hjerteforeningen. Se udvalget her! 

Klinisk testede blodtryksmålere | Alt om blodtryk | Højt og lavt blodtryk | Måling af blodtryk | Bedste blodtryksmålere

Microlife – Klinisk testede og validerede blodtryksmålere

I dag er Microlife førende indenfor blodtryksmålere. Brandets produkter er løbende blevet opgraderet og forbedret, så de nyeste, tredjegenerations blodtryksapparater er af højeste kvalitet og med den nyeste teknologi. Alle blodtryksmålere fra Microlife er fuldautomatiske og elektriske, hvilket giver dig en mere præcis måling end ved manuelle apparater. 


Hvad er blodtryk?

Dit blodtryk fortæller, hvor hårdt dit hjerte skal arbejde for at pumpe blod rundt i kroppen. Jo hårdere det arbejder, jo højere er dit blodtryk. Når man måler blodtryk, måler man derfor blodets tryk på blodårernes vægge. Ved blodtryksmålinger dukker der to værdier op på blodtryksapparatet. Det ene er værdien for det systoliske blodtryk, mens det andet er det diastoliske blodtryk. 

  • Systoliske blodtryk: Hjertets tryk ved sammentrækning, hvor hjertet pumper
  • Diastoliske blodtryk: Trykket mellem to sammentrækninger, hvor hjertet hviler

Disse to blodtryksværdier bruges til at vurdere om blodtrykket er normalt, for højt eller for lavt. Dit blodtryk svinger alt efter din aktivitet. Et almindeligt blodtryk defineres ved, at det systoliske tryk ligger i intervallet 100-140 og det diastoliske tryk i intervallet 60-90. 


Blodtryksmåling derhjemme – til dig med for højt eller for lavt blodtryk

Mange nøjes med at få målt blodtryk ved lægen fra tid til anden, mens personer med for højt eller for lavt blodtryk samt ved specifikke sygdomme ofte bliver anbefalet at holde øje med deres blodtryk selv. Med en blodtryksmåler fra Microlife kan du nemt overvåge dit blodtryk i rolige omgivelser derhjemme. 

Opdager du ændringer, eksempelvis faretruende lavt blodtryk, uregelmæssigt hjerteslag eller uregelmæssig puls, kan du kontakte din læge med henblik på en nærmere undersøgelse. Personer med for højt blodtryk skal også være opmærksomme på atrieflimren og atrieflagren, da højt blodtryk er en af de hyppigste årsager til disse lidelser. Du kan forebygge atrieflimren med motion og en sund livsstil.  

Læs mere om årsager, symptomer og behandling af lavt og højt blodtryk. 


Hvordan måler jeg blodtryk?

Når du skal måle blodtryk med en Microlife blodtryksmåler, får du en udførlig, dansk brugsanvisning med. Det er vigtigt, at du udfører en korrekt måling af dit blodtryk, så du får de rette værdier. Du kan læse meget mere om, hvordan du detekterer dit blodtryk i den store guide til blodtryksmåling. 

For at måle dit blodtryk korrekt, skal du også sikre, at dit udstyr passer til dig. Her kan størrelsen på den bløde manchet, der skal slås om armen, varierer fra person til person. Det er vigtigt at manchetten passer til din arm og justeres korrekt, så målingen bliver præcis. Microlife Manchetter fås i størrelserne: 

  • Small
  • Medium
  • Medium/Large
  • Large/X-large

Vælg det rigtige blodtryksapparat - De bedste blodtryksmålere

Bliv klogere på de to mest populære blodtryksmålere fra Microlife her. Begge blodtryksapparater er fuldautomatiske og elektriske, så du er sikret en god måling.  

Microlife BP A6 PC (3G) blodtryksmåler

Den største tredjegenerations blodtryksmåler er en opgraderet version af den tidligere bestseller Microlife BP 100 Plus. Er I to i hjemmet, der regelmæssigt måler blodtryk, er Microlife BP A6 Bluetooth perfekte til jer! Det smarte apparat kan nemlig gemme data for to unikke brugere og I har desuden mulighed for at gå tilbage og se tidligere målinger.  

MAM-funktionen giver dig mulighed for at måle dit blodtryk tre gange efter hinanden, så du får et mere præcist resultat. Denne fantastiske måler kan også opdage atrieflimmer med AFIB-teknologien. Det er blandt andet på grund af disse funktioner, at Microlife BP A6 PC anbefales af læger og Hjerteforeningen.  

Microlife BP A2 Basic blodtryksmåler

Den mindste og billigste tredjegenerations blodtryksmåler er Microlife BP A2 Basic. Med den klinisk testede PAD-teknologi reagerer blodtryksmåleren, hvis din puls bliver uregelmæssig. Du får desuden en behagelig og præcis måling med Gentle+, der sikrer dig optimal hastighed og trykstyring under målingen. 


5 års garanti på Microlife hos Med24.dk

Når du køber Microlife produkter hos Med24.dk, er du sikret et produkt direkte fra den danske distributør. Der medfølger derfor altid en dansk brugervejledning og du er derudover sikret 5 års garanti.

Læs alt om blodtryk her!

til toppen pil

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.