Plaster

Vabler, ligtorne og sår


Der skal ikke mere end en vabel til at ødelægge den længe ventede aften med de nye sko eller det halvmaraton, du har trænet op til i ugevis. Og så står man der på dagen, men det svier og smerter, og der er ikke rigtig noget, du kan gøre. 
 
På Med24.dk sværger vi til Compeed, når det kommer til plastrer mod vabler, ligtorne og sår. 
Siden 1981 har Compeed lavet plaster, så Compeed ved om nogen, hvordan man afværger og lindrer smerter i forbindelse med sår, vabler, knyster og ligtorne.  
 
Compeed mod forkølelsessår anbefaler vi selv som et kvalitets plaster til sår. Compeed plaster er med en patentanmeldt ingrediens af ultra-tynd hydrocolloid-075 revolutionerende til behandling af forkølelsessår.  Compeed plaster lindrer svie og kløe, fremskynder helingsprocessen og forhindrer smitte og infektion. Derudover er det – næsten frem for alt – diskret. Du kan altså tage på arbejde uden at være nervøs for, hvorvidt alle kigger på såret.

Compeed plaster mod vabler er et vabelplaster, der sørger for hurtig og effektiv behandling. Et vabelplaster virker som et ekstra lag, så der dannes en hvid stødpude, hvilket giver vablen den allerbedste beskyttelse. Dette Compeed plaster er særligt velegnet til vabler på hælen eller større vabler under foden. 
 
Compeed ligtorneplaster er et Compeed plaster mod ligtorn. Gennemgående for Compeed plaster er, at de er diskrete på grænsen til det usynlige. Det samme gælder dette plaster mod ligtorn. Det giver beskyttelse mod tryk og friktion, alt imens det opbløder ligtornen i dybden. 
 
Compeed plaster har også udviklet plastrer til andre irritationer. Eksempelvis har de designet et specialkonstrueret plaster mod knyster. Dets specielle konstruktion består i plastrets evne til tilpasse sig fodleddet samt en særlig hydrokolloidteknologi, der hjælper med at blødgøre huden og derved afværge et yderligt tryk, hvilket forebygger svulmen, vabler og yderligere hærdning omkring knysten. Dette plaster kan også bruges mod vabeldannelse eller hærdning af huden, hvis disse opstår omkring knysten.

Har du erfaringer med nogle af vores Compeed produkter, modtager vi meget gerne en anmeldelse fra dig.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.