Ligtorneplaster

Ligtorne kan være smertefulde at gå rundt med – her kan du se vores udvalg af ligtorneplaster, som kan hjælpe til at behandleDu kan læse alt om behandling og forebyggelse af ligtorne her!

4 Produkt(er)

Hvad er ligtorne?

Ligtorne er en tilstand, hvor der dannes små, smertefulde cirkler af hård hud på foden normalt på tæerne eller forfoden. De er ofte forårsaget af tryk og gnidning mod sko og kan, i nogle tilfælde, føre til sår. Ligtornene kan være en kilde til smerte og ubehag, især når du går eller står, og der kommer ekstra pres på området. Derfor anbefales det at behandle ligtorne for at forhindre yderligere komplikationer. 

Ligtorne kan påvirke alle aldre og begge køn, men ses dog oftest hos kvinder grundet stramme og ukomfortable sko. 


Ligtorneplaster - en effektiv løsning til at behandle ligtorne

Et ligtorneplaster er et produkt, der kan hjælpe med at lindre smerte og beskytte mod yderligere skade på ligtornene. De fungerer ved at trykaflaste og beskytte det berørte område og reducere gnidninger fra sko. De fleste ligtorneplastre indeholder salicylsyre, da det har en blødgørende virkning, der kan hjælpe med at opløse den hårde hud og på den måde gøre ligtornen lettere at fjerne. Ligtorneplastre er lavet af blødt og elastisk materiale og er nemme at påføre. 

Det er vigtigt at påføre plastret direkte ovenpå ligtornen for at reducere trykket, og så salicylsyren kan afhjælpe problemet. Hvis du gerne vil undgå eller forbygge ligtorne, er det en god ide at undgå stramme sko, som presser på dine fødder og tæer.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.