Spray plaster

Ved at bruge et sprayplaster kan du få en hurtigere sårheling, da dit sår holdes rent og beskyttet. Læs mere om sprayplaster her

5 Produkt(er)

Beskyt din sår med et sprayplaster

For at beskytte små sår og rifter, kan du med fordel benytte et spray plaster, ved at lave en hinde over såret. På denne måde beskytter du både dit sår mod skidt og bakterier, og hjælper til en hurtigere heling. 

Hvis du sørger for at holde dit sår rent og beskyttet, i et fugtigt miljø, kan du fremme sårhelingen, da det vil få cellerne til at dele sig hurtigere samtidig med, at du bidrager til at lindre de smerter, du kan have i forbindelse med såret. Holdes et sår ikke fugtigt, vil det danne en sårskorpe, og dette kan forsinke helingen, da det i de fleste tilfælde bl.a. vil give kløe. Den mest naturlige reaktion vil være at klø i såret, hvilket vil åbne såret op igen og øge risikoen for ar. 

Spray plaster er en nem måde at tage sig af mindre sår og rifter. Hinden du skaber, med et spray plaster, vil holde nemlig holde snavs ude, så du sikrer en hurtigere og mere optimal sårheling. Et spray plaster kan bruges både af børn og voksne, og er nemt at påføre både på dig selv og andre. 

Sådan bør du behandle dit sår

  • Få renset dit sår med rent og lunkent vand, så du får fjernet skidt og snavs
  • Brug et sprayplaster eller andet plaster for at beskytte såret
  • Skift plaster efter behov

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.