Compeed Forkølelsessår - 15 stk.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Compeed
Varenummer: 1801

Compeed Invisible plaster til forkølelsessår giver op til 12 timers uafbrudt behandling af såret

Compeed Total Care Invisible Plaster til forkølelsessår/herpes er et revolutionerende usynligt plaster, hvor der anvendes en patentanmeldt ingrediens, ultra-tynd hydrocolloid-075, til behandling af forkølelsessår. Dit forkølelsessår behandles med en hastighed svarende til traditionelle Acyclovir 5% cremer.

Plastret påsættes med en sommerfugleapplikator, der er udformet, så berøring ikke er nødvendig, hvilket fjerner risikoen for smitteoverførsel ved berøring af såret. Når først plastret er sat på, dækker og forsegler det forkølelsessåret, samtidig med at det har en helende virkning i hver fase af udbrudscyklussen.

Egenskaber:

  • Lindrer svie og kløe
  • Fremmer hurtigere heling
  • Diskret
  • Er med til at forhindre smitte og sekundær infektion

Anvendelse:

Følg altid brugsanvisningen nøje, når du sætter dit forkølelsessårsplaster på. Det er vigtigt at vaske hænder før og efter brug af Compeed Total Care Invisible Plaster. Plasteret skal påføres på ren og tør hud, da evt. påføring af creme vil nedsætte plasterets klæbeevne. 

Herunder kan du læse en grundig gennemgang og se en video af, hvordan du anvender Compeed mod forkølelsessår.

1. Hold fast i den klare papirapplikators buede kant med den ene hånd, og træk nu forsigtigt applikatoren af det beskyttende, blågrønne papir med din anden hånd. Nu er selve plasteret synligt på den øverste del af applikatoren. Sørg for ikke at røre den klæbende side.

2. Påfør den klæbende side af applikatoren på forkølelsessåret, mens du kigger i et spejl. Tryk forsigtigt plasteret ned på dit forkølelsessår, så det sidder godt fast over hele området.

3. Når forkølelsessårsplasteret sidder på huden, skal du trække applikatorens bagside forsigtigt tilbage, så det kun er det lille, runde plaster, der er tilbage. Efterfølgende kan du anvende makeup, læbestift eller læbepomade ovenpå plasteret.

4. Lad forkølelsessårsplasteret sidde, indtil det løsnes af sig selv. Det holder i ca. 8-12 timer og bør derefter erstattes med et nyt.

Indhold: 
15 stk.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Compeed
Varenummer: 1801

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.