Hjertestarter

Hjertestarter - Redder liv!

Med en Hjertestarter kan du være med til at redde menneskeliv. En hjertestarter i nærheden giver således væsentligt bedre muligheder for at genoplive en person som er faldet om - særligt hvor førstehjælperen er en uøvet person.

Kvalitet og brugervenlighed!
På en arbejdsplads, i sportshallen, etc. vil det ofte være uøvede personer som skal anvende hjertestarteren, og det er derfor vigtigt, at Hjertestarteren er så burgervenlig, som overhovedet muligt. Tilbehør til Hjertestarter
Netop derfor har vi valgt at føre Zoll AED Plus Hjertestarter. Zoll AED plus Hjertestarter er ganske enkelt super brugervenlig og den er den eneste på markedet, som kan give brugeren feedback på den hjertemassage, som man SKAL give i genoplivningsprocessen.

7 års dansk garanti
Der er 7 års dansk garanti og hos os kan du altid få et godt tilbud på Zoll Hjertestarter. Ring gerne eller send en mail til vores kundeservice, for at høre nærmere om Zoll Hjertestarter. Det er muligt at betale pr. EAN/faktura, hvis dette ønskes.

KAMPAGNEPRISER LIGE NU!
VI GIVER PRISGARANTI - LÆS MERE!
NB! Alle priser er inklusiv moms.
Fri fragt over 499 kr.
Til DAO/GLS PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.