Cardiolife AED-3100 Hjertestarter - 1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Cardiolife
Varenummer: 60459

Nihon Kohden Cardiolife AED-3100 hjertestarter - hurtig, sikker og brugervenlig hjertestarter

Cardiolife AED-3100 hjertestarter er lavet med et intuitivt design og stemmeførte instruktioner, der hjælper førstehjælperen trygt igennem genoplivningsprocessen og gør den nem at anvende. Hjertestarteren kan anvendes på både voksne og børn uden at skifte elektroder. På energivælgeren er det enkelt og hurtigt at skifte til stød på børn, hvorefter stødvolumen bliver nedjusteret.

Hver dag udfører Cardiolife AED-3100 en selv-test. Her kontrolleres hjertestarterens aktuel status, elektrodernes udløbsdato, batteriets udløbsdato samt resterende batterikapacitet. En gang om måneden udføres en grundigere test.

Cardiolife AED-3100 indsamler og gemmer EKG-data og hændelsesinformationer om hjertelungeredning i 30 minutter. Gemte data og testresultater kan overføres trådløst via Bluetooth til enhver computer. 

Cardiolife AED-3100 fungerer over et stort temperaturområde fra -5 til +50˚C. Den har et kompakt design og vejer kun 2.3 kg inkl. batteri og elektroder. Med en international beskyttelsesklassificering på IP66 er AED-3100 beskyttet mod vandstråler.

Nihon Kohdens kontinuerlige VT/VF-analysealgoritme analyserer EKG bølgeformen - også under hjertelungeredning. Opladningen starter inden det elektriske stød anbefales. Dette er med til at kunne levere stød hurtigere end nogensinde før. Det tager mindre end 15 sekunder fra hjertestarteren tændes til stød kan afgives. 

Der er 8 års garanti på hjertestarteren.

Nem 3-trins betjening:

  1. Åbn låget for at tænde for hjertestarteren. Stemmeinstruktioner starter med det samme og guider dig i, hvordan du betjener hjertestarteren.
  2. Fastgør elektroderne til patienten bryst. Efter at elektroderne er påsat begynder AED-3100 straks at analysere hjerterytmen.
  3. Tryk på stødknappen. Hvis et stød er anbefales, vil stødknappen begynde at blinke. Tryk på stødknappen for at afgive stød til patienten.

Indhold:
1 stk.

Se alle produkter fra Cardiolife
Varenummer: 60459

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.