Zoll AED Plus hjertestarter - klar til brug!

1
1
1
1
(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Zoll Hjertestarter
Varenummer: 6336

Zoll AED Plus hjertestarter

Zoll AED Plus hjertestarter anbefales af Hjerteforeningen og er på verdensplan den klart mest udbredte hjertestarter på markedet. Der er 7 års GARANTI på hjertestarteren. 

Hjertestarteren leveres samlet, testet og klar til brug.

OBS! Vi har prisgaranti - Læs mere her!

Zoll AED hjertestarter er et kvalitetsapparat med en ekstrem høj grad af brugervenlighed. Brugervenligheden er yderst vigtig i forhold til en hjertestarter, da den rette fremgangsmåde under genoplivningen er afgørende for at redde liv. Netop derfor har vi valgt at føre dette produkt. Zoll AED Plus er den eneste af slagsen, som både defibrillerer og hjælper førstehjælperen med at give den bedst mulige hjertemassage i rigtig frekvens. Zoll har således udviklet og patenteret et unikt system, som guider førstehjælperen igennem hele genoplivningen.

Med i pakken er:

  • 7 års dansk garanti
  • Zoll AED Plus hjertestarter med dansk tale
  • LCD display med dansk tekst (guide)
  • 1 sæt elektroder (CPR-D padz - med stemmevejledning/feedback)
  • Batterier (kvalitetsbatterier som holder 5 år)
  • Vægbeslag (Kan byttes til bæretaske efter ønske - samme pris - informer os pr. mail eller telefon samtidig med ordren)
  • Låg til at skabe frie luftveje
  • Rescue Net Code Review (data program)
  • Dansk brugervejledning
  • Hjertestarteren leveres samlet, testet og klar til brug.

ALLE kan redde liv

Kombinationen af Dansk stemmevejledning, grafiske illustrationer, kun én elektrode og feedback på udførelsen af hjertemassagen sikrer, at ALLE kan anvende Zoll Hjertestarter. Personer uden kendskab til førstehjælp vil således hurtigt og effektivt kunne hjælpe en person der er faldet om og derved redde et liv.


7 års dansk garanti

Når du køber Zoll AED Plus hos os, stammer den direkte fra den danske distributør. Det betyder at du kan være sikker på, at den har dansk stemme og ikke mindst at du får 7 års garanti fra købsdato. 

Dansk stemmevejledning

Zoll Hjertestarter (AED Plus) har dansk stemmevejledning, som hjælper førstehjælperen gennem hele forløbet af genoplivningen. ”Stemmen” guider førstehjælperen gennem hvert skridt i genoplivningen og brugen af hjertestarteren.

Viser grafisk hvordan du bruger hjertestarteren

Udover stemmevejledningen er der på Hjertestarteren grafiske illustrationer, som i billeder viser de enkelte skridt i genoplivningen og i hvilken række følge de skal foretages.

Kun 1 elektrode gør placering let

Mange Hjertestartere har 2 elektroder, hvilket stiller relativt store krav til placeringen på kroppen. Med Zoll er elektroderne samlet i en elektrode. Elektroden (CPR-D padz) har et kryds på midten som sammen med en illustration på elektroden gør det meget let og hurtigt at placere elektroden det rette sted og gå videre til næste skridt i genoplivningen.

Bemærk: Der findes andre elektroder til Zoll. Når du køber hos os, er det altid ovennævnte elektrode (CPR-D padz) der følger med. Den er lidt dyrere, men uden denne får du f.eks. ikke feed-back på hjertemassagen. Der bør derfor ikke spares på elektroden.

Meget lave omkostninger

Ved køb af en Zoll Hjertestarter (AED Plus) får du et apparat med kvalitet ned til den mindste detalje. Den høje kvalitet gør, at der ikke er krav om serviceabonnement eller andre skjulte omkostninger. Hjertestarteren anvender almindelige miljøvenlige håndkøbsbatterier og elektroden har en holdbarhed på hele 4 år, hvilket er den længste holdbarhed på markedet. Den eneste løbende udgift der er på apparatet er således udskiftning ag batterier og elektrode. Begge dele skal ske hvert 5. år, og du kan købe vedligeholdelseskittet billigt her hos os.

Der er således ingen skjulte omkostninger i prisen.

Kvaliteten af Zoll (AED Plus) understreges af, at virksomheder som Mærsk, Dong og Vestas har valgt netop dette apparat. Også Folketinget, hele det danske forsvar og en række sygehuse bruger hjertestarteren, som ydermere anbefales af Hjerteforeningen.

Vedr. køb / betaling
Repræsenterer du en virksomhed eller en offentlig institution, kan du evt. kontakte os for betaling med faktura.

VIDEO - Sådan bruger du en hjertestarter

Her finder du yderligere information om anvendelse og opsætning af en Zoll hjertestarter:
- Sådan bruger du en hjertestarter - 3 videoer
- Opsætning af hjertestarter - 1 video

(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Zoll Hjertestarter
Varenummer: 6336

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.