Zoll AED 3 hjertestarter

1
1
1
Se alle produkter fra Zoll Hjertestarter
Varenummer: 35545

Zoll AED 3 med den nyeste teknologi som både kan anvendes til børn og voksne

Zoll AED 3 har en indbygget funktion, som giver dig feedback på din hjerte lunge redning, for netop at yde den bedst mulige kvalitet - grundet denne feedback, er det muligt for alle at yde den bedst mulige førstehjælp. Feedbacken kommunikeres via meddelelser og en indikator på skærmen.

Hjertestarteren leveres samlet, testet og klar til brug. Vi har altid på lager og leverer dag til dag.

ZOLL AED hjertestartere efterlever ALLE Sundhedsstyrelsens krav og specifikationer til en hjertestarter.

Zoll AED hjertestarter er et kvalitetsapparat med en ekstrem høj grad af brugervenlighed. Brugervenligheden er yderst vigtig i forhold til en hjertestarter, da den rette fremgangsmåde under genoplivningen er afgørende for at redde liv. Netop derfor har vi valgt at føre dette produkt. Zoll AED hjertestartere er de eneste af slagsen, som både defibrillerer og hjælper førstehjælperen med at give den bedst mulige hjertemassage i rigtig frekvens. Zoll har således udviklet og patenteret et unikt system, som guider førstehjælperen igennem hele genoplivningen.

Zoll AED 3 er nem at vedligeholde

Zoll AED 3 har et indbygget program som hedder Management Onboard. Dette program rapporterer regelmæssigt den aktuelle status af hjertestarteren - på denne måde slipper du for manuelle vedligeholdelsestjek. I tilfælde af at Zoll AED 3 registrer en fejl, modtager du straks en mail herom.

Du skal blot registrer din Zoll AED 3 i program Management systemet. Herefter tilslutter du din hjertestarter til dit lokale wifi. Programmet Management Onboard vil herefter regelmæssigt rapportere den aktuelle status af AED 3 til PlusTrac efter hver selvtest.

Med i pakken er:

  • 8 års dansk garanti
  • Zoll AED 3 hjertestarter er med dansk tale
  • 1 sæt elektroder CPR Uni-padz - med stemmevejledning/feedback
  • Batterier (kvalitetsbatterier som holder 5 år)
  • Rescue Net Code Review (data program)
  • Dansk brugervejledning
  • Tilbehørspakke med saks, handsker, våd- og tør serviet, mund-maske og barberhøvl.
  • Hjertestarteren leveres samlet, testet og klar til brug.
  • LCD display med dansk talende guide, og farve display

ALLE kan redde liv!

Kombinationen af Dansk stemmevejledning, grafiske illustrationer, kun én elektrode og feedback på udførelsen af hjertemassagen sikrer, at ALLE kan anvende Zoll Hjertestarter. Personer uden kendskab til førstehjælp vil således hurtigt og effektivt kunne hjælpe en person der er faldet om og derved redde et liv.

8 års dansk garanti

Når du køber Zoll AED 3 hos med24.dk, er du 100% sikker på, at den stammer direkte fra den danske distributør. Det betyder at du kan være sikker på, at den har dansk stemme og ikke mindst at du får 8 års garanti fra købsdato. 

Dansk stemmevejledning

Zoll AED 3 Hjertestarter har dansk stemmevejledning, som hjælper førstehjælperen gennem hele forløbet af genoplivningen, derudover vejledes der også igennem farve displayet på hjertestarteren. ”Stemmen” guider førstehjælperen gennem hvert skridt i genoplivningen og brugen af hjertestarteren.

Udover stemmevejledningen er der på Hjertestarteren grafiske illustrationer, som i billeder viser de enkelte skridt i genoplivningen og i hvilken række følge de skal foretages.

Unikke CPR Uni-Padz som kan anvendes både til børne og voksne

Denne unikke CPR Uni-Padz er den eneste stød pads på markedet, som kan anvendes til både børn og voksne, som også har en holdbarhed på hele 5 år. CPR Uni-Padz registrerer og rapporterer førstehjælperens hjertemassage til AED 3.

CPR Uni-Padz giver hele 2 placeringsmuligheder, både stående og liggende.

Ved køb af en Zoll AED 3 Hjertestarter får du et apparat med kvalitet ned til den mindste detalje, samt den nyeste teknologi. Den høje kvalitet gør, at der ikke er krav om serviceabonnement eller andre skjulte omkostninger. Hjertestarteren anvender almindelige miljøvenlige håndkøbsbatterier, og elektroden har en holdbarhed på hele 5 år, hvilket er den længste holdbarhed på markedet. Den eneste løbende udgift der er på apparatet er således udskiftning af batterier og elektrode. Begge dele skal ske hvert 5. år, og du kan købe vedligeholdelseskittet billigt her hos os.

Der er således ingen skjulte omkostninger i prisen.

Kvaliteten af Zoll hjertestarter understreges af, at virksomheder som Mærsk, Dong og Vestas har valgt netop dette apparat. Også Folketinget, hele det danske forsvar og en række sygehuse bruger hjertestarteren, som ydermere anbefales af Hjerteforeningen.

Vedr. køb / betaling
Repræsenterer du en virksomhed eller en offentlig institution, kan du evt. kontakte os for betaling med faktura.

VIDEO - Sådan bruger du en hjertestarter

Se alle produkter fra Zoll Hjertestarter
Varenummer: 35545

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.