Omron Blodtryksmåler MIT5 Connect

Omron Blodtryksmåler MIT5 Connect
Omron Blodtryksmåler MIT5 Connect
Omron Blodtryksmåler MIT5 Connect
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Omron
Varenummer: 20898

Omron Blodtryksmåler MIT5 connect (Bluetooth)


Omron blodtryksapparat MIT5 Connect er den nyeste model af Omron blodtryksmålere. Via en app til din smartphone kan du overføre oplysninger fra blodtryksmåleren til Omrons helbreddstyringsplatform "Bi-LINK", til gavn for både læge og patient. Dette kan du læse mere om nedenfor. 
Blodtryksmåleren er så pålidelig og let at bruge, at den anbefales til både professionelle brugere på hospitaler, lægeklinikker mm. og til privatpersoner, der ønsker at måle blodtryk hjemme.

Mere om Omron MIT 5 Connect blodtryksmåler

 • Nyeste teknologi på markedet
 • Uregelmæssig hjerterytme detektor
 • Let at bruge, ved at trykke på en knap
 • kan gemme 100 målinger i hukommelsen for hver bruger (op til 2 brugere)
 • Gennemsnit af tre målinger (for mere præcise resultater)
 • Manchet størrelse: 22 cm til 42 cm
 • Blodtrykindikator og separat indikator for hypertension
 • Klinisk valideret
 • Strømkilde: 4 AA-batterier (medfølger). Batteriernes levetid er cirka 1.000 målinger.
 • Blodtryksdagbog medfølger
 • Produktet er omfattet af en 3 års garanti.

Bi-LINK - Omrons online helbredsstyringsplatform

Med dette apparat kan du overføre dine data til Bi-LINK. Bi-LINK er OMRONs helbredsstyringsplatform på nettet. Formålet er at overvåge og analysere forskellige vitale helbredsparametre (såsom blodtryk). Sådan pardannes denne enhed med en smartphone Gå ind på www.bi-link.omron.com for at udføre den indledende opsætning og bruge Bi-LINK for første gang. 

1. Hent og installer den gratis "OMRON Health Management Platform" på din smartphone. (Både i Iphone og Android)  
2. Start app'en på din smartphone, og følg opsætnings- og pardannelsesvejledningen.  
NB! Du kan naturligvis også bruge apparatet uden at anvende Bi-LINK.

Hvordan er hypertension og uregelmæssig hjerterytme knyttet til risikoen for slagtilfælde? 
Hypertension (højt blodtryk) og atrieflimren er to vigtige risikofaktorer for slagtilfælde. Uregelmæssig hjerterytme er en potentiel indikator for atrieflimren. Blodtryksapparater fra Omron kan hjælpe med at spore hypertension og uregelmæssig hjerterytme*. Hvis enten den ene eller begge tilstande indikeres af enheden, anbefaler vi, at du søger råd hos din læge.  BEMÆRK: Du kan kun få stillet en diagnose af en læge.  

Symbol for uregelmæssig hjerterytme
Når måleapparatet registrerer en uregelmæssig hjerterytme to eller flere gange under målingen, vises symbolet for uregelmæssig hjerterytme på displayet sammen med måleværdierne. En uregelmæssig hjerterytme defineres som en hjerterytme, der er mindre end 25 % eller mere end 25 % i forhold til den gennemsnitlige hjerterytme, der registreres, når apparatet måler det systoliske og diastoliske blodtryk. Hvis symbolet for uregelmæssig hjerterytme vises sammen med måleresultatet, anbefaler vi, at du henvender dig til din læge. Følg lægens anvisninger.

Nogle nyttige oplysninger om blodtryk

Hvad er blodtryk?
Blodtryk er en måling af den kraft, hvormed blodet flyder mod arterievæggene. Arterielt blodtryk ændrer sig konstant i løbet af hjertets cyklus. Det højeste tryk i cyklus kaldes det systoliske blodtryk, og det laveste er det diastoliske blodtryk. Begge tryk, det systoliske og det diastoliske, er nødvendige for, at en læge kan vurdere status for en patients blodtryk.

Hvad er arytmi?
Arytmi er en tilstand, hvor hjerterytmen er unormal pga. defekter i det bio-elektriske system, der styrer hjerteslagene. Typiske symptomer er oversprungne slag, for tidlig sammentrækning eller unormalt hurtig (takykardi) eller langsom puls (bradykardi).

Hvorfor et det en god idé at måle blodtrykket derhjemme?
Mange faktorer såsom fysisk aktivitet, bekymringer eller tidspunkt på dagen kan påvirke dit blodtryk. En enkelt måling er muligvis ikke tilstrækkeligt til en nøjagtig diagnose. Derfor er det bedst at prøve at måle dit blodtryk på samme tidspunkt hver dag for at få en nøjagtig indikation af ændringer i blodtrykket. Blodtrykket er typisk lavt om morgenen og forhøjes fra hen ad eftermiddagen til aften. Det er lavere om sommeren og højere om vinteren.
Indgår i kategorierne
Blodtryksmålere

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.