Omron RS7 Intelli IT blodtryksmåler

Omron RS7 Intelli IT blodtryksmåler til håndleddet
Se alle produkter fra Omron
Varenummer: 36880

Omron RS7 Intelli IT blodtryksmåler til håndleddet måler puls og blodtryk nemt og hurtigt, hvor som helst!

Forhøjet blodtryk er en af de vigtigste risikofaktorer for hjerte-kredsløbs sygdomme, og derfor er det vigtigt jævnligt at få målt sit blodtryk. Dette behøver du ikke længere et lægebesøg for at ordne - med Omron RS7 Intelli blodtryksmåler kan du hurtigt og let måle dit blodtryk, uanset om dit behov opstår derhjemme, eller mens du er på farten.

Omron RS7 er fedme valideret, hvilket betyder at den med fordel kan bruges af personer, hvis overarm er større end 42 cm., og dermed ikke kan anvende en almindelig Omron blodtryksmåler til overarmen.

Anvendelse

Omron RS7 Intelli IT blodtryksmåler er designet til at foretage målinger af blodtryk og puls gennem håndleddet. Gennem dens sensor, kan blodtryksmåleren vise hvornår apparatet er placeret korrekt i forhold til at få den mest præcise måling af blodtryk og puls. 

Målingen er tæt på lydløs, og kan derfor tages meget diskret.

Mens blodtryksmåleren foretager denne måling, kan den samtidigt indikere, hvis den opfanger tegn på uregelmæssigheder i hjerterytmen eller hypertension. Når målingen er færdig, vil værdierne blive vist på den store LCD skærm, og derefter automatisk blive videresendt til en Bluetooth-tilkoblet smartphone.

Med Omron Intelli blodtryksmåler, kan man holde øje med sit blodtryk over en længere perioder, da man kan sammenligne sine resultater gennem sin OMRON connect app.

Måles dit blodtryk til 140 over 90 (140/90) mmHg i hvile, er dette forhøjet. Som regel vil dette ikke umiddelbart kunne mærkes. 

Produktinfo

 • Omron RS7 blodtryksmåler er nem anvendelig uanset kropstype, og er Omrons første måler der er ekstra tilpasset til præcist at anvendes på overvægtige
 • Instruktion medfølger, som viser hvordan apparatet påsættes korrekt, samt nemt aflæses
 • Gem dine målinger og hold nemt regnskab over disse ved at tilkoble blodtrykmåleren gennem Bluetooth og OMRON connect app
 • Lille, lydløs og diskret er Omron RS7 blodtryksmåler, og dette gør den nem at have med på farten
 • Ekstra behagelig grundet Intellisense teknologi, som har gjort det muligt at fjerne overflødige oppustelige områder på bindet

Årsager til forhøjet blodtryk

Hvert år er der ca. 10 millioner dødsfald der er forårsaget af forhøjet blodtryk, og de hyppigste årsager til forhøjet blodtryk er hovedsageligt forbundet med uhensigtsmæssige livsstilsvalg. Her er faktorer som overvægt, alkoholmisbrug, for fed og saltrig kost og manglende motion af meget stor betydning for blodtrykket. Andre årsager til forhøjet blodtryk kan også være diabetes, nyresygdom, slankespiller, binyrebarkhormon og forhøjet kolesteroltal.

Hvad kan man gøre for at sænke/stabilisere sit blodtryk?

 • Stoppe rygning
 • I tilfælde af overvægt, tabe sig
 • Dyrke motion efter sundhedsstyrelsens anbefalinger
 • Moderere sit alkoholforbrug
 • Spise varieret og fedtfattigt
 • Undgå at sætte sig selv i stressede situationer

Køb din Omron RS7 Intelli IT blodtryksmåler her på med24.dk og få fri fragt på din levering!

Indgår i kategorierne
  Medicin & Medicare > Hjemmetest > Blodtryksmålere

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?