Nicorette Cooldrops Icy mint 2 mg - 160 sugetabletter

1
1
1
1
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 11085

Nicorette Cooldrops Icy mint 2 mg - sugetabletter med lindrende effekt på nikotintrang

Når du prøver på at stoppe med at ryge, overtager uvelkomne abstinenser ofte styringen - selv på tidspunkter, hvor du egentlig burde være afslappet. Nicorette Cooldrops Icy Mint er klar til at hjælpe dig med at håndtere din rygetrang, så dit rygestop bliver mindre stressende. Cooldrops er små sugetabletter med nikotin, som langsomt opløses i munden. Når sugetabletten opløser sig, afgiver den nikotin for at hjælpe med at lindre din trang til nikotin og andre abstinenssymptomer. Denne variant af Nicorette Cooldrops har virkelig skøn smag af pebermynte, der føles opfriskende i munden.

Sugetabletterne er nemme at bruge og meget diskrete. Det betyder, at ligegodt hvor du er henne, så er de lige til at have i lommen eller håndtasken. De bliver nemlig leveret i en lille dispenser, som er meget praktisk og diskret. Nicorette Cooldrops hjælper dig, uanset om du prøver at holde helt op eller bare skære ned på cigaretterne. De er beregnet til de tidspunkter, hvor du ikke kan eller vil ryge - for eksempel når der er børn til stede, du er på arbejde eller sidder i toget.

Produktet fås i to forskellige styrker med hhv. 2 mg og 4 mg nikotin. Dit valg af styrke afhænger af, hvor mange cigaretter du er vant til at ryge. Hvis du ryger under 20 cigaretter om dagen, bør du bruge denne variant med 2 mg. Hvis du derimod ryger mindst 20 cigaretter dagligt, er varianten med 4 mg den rette for dig.

Egenskaber:

  • Sugetabletter med nikotin
  • Hjælper mod rygetrang
  • Til rygestop eller rygereduktion
  • Har en behagelig pebermyntesmag
  • Opløses efter ca. 20 minutter
  • I en praktisk dispenser
  • Nemme at have med i tasken eller lommen

Anvendelse:

Nicorette Cooldrops Icy Mint er lavet til, at du tager en, når du føler trang til at ryge. Et behandlingsforløb starter som regel med 8-12 sugetabletter om dagen, hvorefter den daglige dosis gradvist nedsættes. Du bør ikke bruge mere end 15 sugetabletter om dagen. Når du er nået et punkt, hvor 1-2 sugetabletter er nok, bør du prøve at stoppe helt med at anvende sugetabletterne.

Start med at placere sugetabletten i munden. Lad sugetabletten opløse sig helt og flyt den langsomt fra den ene side af munden til den anden. Sug på tabletten, og nyd den kølende pebermyntesmag. Du opnår de bedste resultater ved at sutte langsomt på sugetabletten - undgå at tygge eller sluge den, og undgå at spise eller drikke, imens den er i din mund. Sugetabletten er som regel helt opløst efter 20 minutter.

Graviditet og amning
Kontakt din læge, hvis du er gravid eller ammer, så han eller hun kan afgøre, om du kan bruge Nicorette Cooldrops. Risikoen ved brugen bør nemlig afvejes over for risikoen ved fortsat rygning.

Bivirkninger
Meget almindelige bivirkninger ved brug af sugetabletterne kan være hoste, hovedpine, hikke, kvalme, irritation i hals, mund eller tunge.


Læs mere på indlægssedlen

Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her.


Indhold:
160 sugetabletter

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.