Nicorette Cooldrops Icy mint 2 mg - 160 sugetabletter

Nicorette Cooldrops Icy mint 2 mg - 160 sugetabletter
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 11085

Nicorette Cooldrops Icy mint 2 mg

Nicorette Cooldrops Icy mint er sugetabletter, der køler dine nikotinabstinenser ned og gør rygestoppet mindre stressende.

Når du prøver på at holde op med at ryge, overtager uvelkomne abstinenser ofte styringen - selv på tidspunkter, hvor du egentlig burde være afslappet. Derfor er disse Cooldrops klar til at hjælpe dig med at køle din rygetrang ned og gøre rygestoppet mindre stressende.
Cooldrops sugetabletter er baseret på vores dobbeltlagsteknologi. Når sugetabletten opløser sig, afgiver den terapeutisk nikotin for at hjælpe med at lindre din trang til nikotin og andre abstinenssymptomer.

Sugetabletten er nem at bruge og meget diskret. Det betyder, at ligegodt hvor du er henne, så er den nem at have med. De bliver leveret i en lille dispenser som er meget praktisk og diskret. Den er lige til at have i lommen eller håndtasken.

Nicorette Cooldrops hjælper dig uanset om du prøver at holde helt op eller bare at skære ned på cigaretterne. De er beregnet til de tidspunkter, hvor du ikke kan eller vil ryge - for eksempel når der er børn til stede, eller når du er på arbejde eller sidder i toget.

Anvendelse:
Start med at placer sugetabletten i munden. Lad sugetabletten opløse sig helt og brug den rigtige teknik. Sug på tabletten og nyd den kølende mintsmag. Når der kommer en intens smag, læg så tabletten mellem dine gummer og kinden. Nikotinen afgives herefter til din krop via mundhulen. Dette gentages til tabletten er opløst. Du opnår de bedste resultater ved at sutte langsomt på sugetabletten - undgå at tygge eller sluge den, og undgå at spise eller drikke, imens den er i din mund. Sugetabletten er som regel helt opløst efter 20 minutter.

Hvor ofte må det bruges?
Nicorette Cooldrops er designet til, at du kan bruge dem, hver gang du ellers ville have røget en cigaret. De fleste rygere har brug for 8-12 sugetabletter om dagen. Du bør ikke bruge mere end 15 sugetabletter om dagen.

 

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?