Nicorette® inhalationsdamp, imprægneret patron (inhalator), 10 mg - 42 stk

1
1
1
1
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 1662

Nicorette® inhalationsdamp, imprægneret patron (inhalator) - til lindring af abstinenser ved rygestop og rygereduktion

For mange er et rygestop forbundet med frustrationer, abstinenser og stor rygetrang. Med en Nicorette® inhalationsdamp, imprægneret patron (inhalator) kan du lindre trangen til nikotin og samtidig erstatte den hånd-til-mund bevægelse, som i stor grad forbindes med rygning. Nicorette® inhalator hjælper med at bekæmpe din rygetrang, og gør det nemmere at stoppe helt med at ryge. Samtidig hjælper inhalatoren dig med at får du styr på de mest almindelige abstinenser ved rygestop såsom rygetrang, irritabilitet, koncentrationsbesvær, humørsvingninger, uro og forøget appetit.

Inhalatoren indeholder nikotin til omkring 20 minutters brug og erstatter 3-4 cigaretter. Denne variant kommer i en pakke med 42 stk., men fås også med 18 stk.

Hvornår skal jeg bruge inhalatoren?

Brug inhalatoren hver gang du føler trang til at ryge. I de første tre måneder kan du bruge mellem 6 - 12 nikotinpropper i inhalatoren om dagen. Du vil gradvist opleve et mindre behov for nikotinerstatning, og når du føler dig klar, kan du holde helt op med at bruge inhalatoren.

  • Anvend Nicorette® inhalator når du vil at holde op med at ryge, eller hvis du vil nedsætte dit forbrug.
  • Afgiver ingen damp og kan derfor anvendes overalt fx under transport.
  • En nikotinprop erstatter 3-4 cigaretter

Sådan bruger du Nicorette® inhalator:

  • Sæt nikotinproppen i mundstykket og drej inhalatorens to dele sammen
  • Sug på inhalatoren med enten lette eller dybe sug
  • Brug proppen indenfor 12 timer

Mulige bivirkninger:

Når du stopper med at ryge, kan du opleve abstinenssymptomer, der skyldes den reducerede indtagelse af nikotin. De fleste bivirkninger forekommer i løbet af de første 3-4 uger af behandlingen. Mundsår kan forekomme efter rygestoppet.

Bivirkninger kan fx være: hovedpine, kvalme, fordøjelsesforstyrrelser, hikke, hoste, ømhed og irritation i halsen, overfølsomhed, en prikkende eller snurrende fornemmelse og følelsesløshed i huden, smagsforstyrrelse, mavesmerter, halsbrand, opkastning, øget mængde spyt, mundbetændelse, luftafgang fra tarmen, diarré, mundtørhed, træthed, anafylaktisk reaktion, allergisk reaktion herunder udslæt og hævelser, hurtig puls og åndenød.

OBS før du bruger:
Brug ikke Nicorette® hvis du er allergisk over for nikotin eller et af de øvrige indholdsstoffer angivet i produktet. Sukkersygepatienter bør være opmærksomme på, at der forekommer en øget insulinoptagelse ved rygeafvænning.

Opbevaring:
Opbevar Nicorette® utilgængeligt for børn. Nikotindoser, som en voksen ryger tolererer, kan give forgiftningssymptomer eller være dødelig hos små børn. Du kan opbevare Nicorette® ved almindelig stuetemperatur. Brug ikke Nicorette® efter den udløbsdato, der står på pakningen. Udløbsdatoen er den sidste dag i den nævnte måned. 

Graviditet og amning:
Bør ikke bruges af gravide/ammende uden lægens anbefaling

Læs mere på indlægssedlen

Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her!

I alle pakninger med håndkøbslægemiddel ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.


Indhold:
42 nikotinpropper + mundstykke

(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 1662
Lægemidler
Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.