Øjendråber

Der kan være forskellige årsager til, at du har brug for øjendråber. Det kan f.eks. være pga. allergi eller tørre øjne. Læs mere om øjendråber her

27 Produkt(er)

Øjendråber - allergi

Mange døjer med allergi i forskellige grader, og dette kan hurtigt give kløe og irritationer i øjnene. Øjendråber mod allergi kan give dig effektiv og hurtig lindring af symptomer, som forbindes med f.eks. forkølelse og høfeber. 

Øjendråber mod allergi indeholder som oftest antihistamin, der virker ved at hæmme histamin. Histamin er et stof, der bl.a. frigives ved allergiske reaktioner, og kan i den forbindelse give kløe i næse og øjne, røde øje, løbe næse og andre symptomer, som vi oplever i forbindelse med allergier. 

Behandling af allergi

Har du høfeber og kender til nogle af overstående symptomer, kan du bruge øjendråber, som kan hjælpe til at lindre den ubehag, som du kan have i forbindelse med allergi.  

Allergodil & Benaliv øjendråber

Øjendråber fra Benaliv og Allergodil er begge håndkøbslægemidler, som anvendes mod høfeber og pollenallergi. Virkninger af disse øjendråber indtræder med det samme og varer i op til flere timer. 


Øjendråber - tørre øjne

Tårevæske i øjnene holder slimhinden fugtet og velfungerende, og er nødvendig for sunde øjne og et optimalt syn. Er der mangel på denne, kan det give tendens til kløe, svie og generelt irriteret øjne.  

Tørre øjne kan skyldes flere forskellige faktorer så som aircondition, vejret eller meget arbejde foran en skærm. Men nedsat tårreproduktion og tørre øjne ses også mere hyppigt, jo ældre vi bliver, og hos personer, der bruger kontaktlinser. 

Behandling af tørre øjne

Til behandling af tørre øjne findes der flere forskellige slags øjendråber, som hjælper til dette. De smører og tilfører fugt til øjnene, og giver på denne måde hurtigt lindring af symptomer på tørre øjne. I blandt øjendråber mod tørre øjne finder du f.eks.: 

  • Thealoz duo øjendråber
  • Systane øjendråber
  • Viskøse øjendråber

Sådan bruger du øjendråber

Det er vigtigt at bruge øjendråber rigtigt, og du kan altid finde en udførlig guide i produktets indlægsseddel, som du altid bør følge, da dosering kan være forskellig fra produkt til produkt.  

Som oftest skal du dryppe dine øjne flere gange om dagen alt efter, hvad du bruger øjendråber mod. 

  1. Vask dine hænder grundigt inden du benytter øjendråber
  2. Læn hovedet tilbage og træk forsigtig ned i det nederste øjenlåg
  3. Kig opad og dryp en dråbe af produktet ned i øjet
  4. Luk herefter forsigtigt øjet så væsken kan fordele sig

Vores øjne kan ikke rumme mere end én dråbe ad gangen. Derfor skal du vente i nogle minutter, før du drypper igen, hvis du bruger flere forskellige slags øjendråber. Det er vigtigt at du ikke rammer øjet med eller omgivelserne med spidsen af beholderen, da det kan skade øjendråberne. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.