HYLO-GEL - 10 ml.

1
Se alle produkter fra Hylo eye care
Varenummer: 43387

HYLO-GEL Øjendråber til intensiv smøring af øjets overflade

Disse øjendråber er fugtgivende og smørende ved mere alvorlig og vedvarende tørhed, samt efter øjenkirurgi. HYLO-GEL kan hjælpe med at lindre tørre øjne med sviende eller brændende fornemmelser. Øjendråberne indeholder blandt andet natriumhyaluronat, der smører og danner en jævn, stabil film på øjets overfalde. Derudover indeholder produktet dexpanthenol, som binder fugt og efterlader øjnene friske og beroligede. Dexphanthenol fremmer ydermere natriumhyaluronatets fugtgivende egenskaber, hvilket gør at øjnene beskyttes længe mod udtørring og irritation.

Egenskaber:

  • Lindrende efter øjenkirurgi.
  • Steril og uden konserveringsstoffer.
  • Fri for fosfat - der er ingen risiko for aflejringer på hornhinden.
  • Kan benyttes sammen med alle typer kontaktlinser.

Vigtige forholdsregler ved brug af HYLO-GEL øjendråber

Hvis man benytter andre øjendråber, bør der gå mindst 30 minutter mellem man drypper med de forskellige øjendråber. HYLO-GEL bør altid anvendes sidst, dog med undtagelse af øjensalver, som altid bør påføres efter brug af øjendråber. Lettere tåget syn kan forekomme efter brug af HYLO-GEL på grund af dråbens viskositet.

Anvendelse:

Låget trækkes af i en roterende bevægelse, mens man holder fat i flasken med den anden hånd. Tryk nogle gange på bunden før første gangs brug, til den første dråbe ses ved mundingen. Nu er flasken klar til brug.

Hold flasken, så du har tommelfingeren på skuldrene af flasken og de andre på/ved bunden af flasken. Støt hånden som holder flasken (se illustrationen i æsken) med den anden hånd. Bøj hovedet lidt bagover, træk det nederste øjenlåg forsigtigt ned og tryk kraftigt og hurtigt midt på flaskebunden. Dette aktiverer mekanismen, som gør at præcis en dråbe kommer ud. Luk øjet langsomt, så øjendråben spreder sig jævnt på øjets overflade. Skru låget på lige efter brug. Kontroller at mundingen på flasken er tør. Undgå kontakt mellem flaskens munding/overflade og øjet eller huden ved brug.

Øjendråber skal anvendes inden for 6 måneder efter første åbning.

Indhold: 10 ml.
1 flaske indeholder 10 ml. HYLO-GEL Øjendråber svarende til 300 dråber/doseringer.

Ingredienser:

Natriumhyaluronat, Dexpanthenol, Vandfri citratsyre, Citrat buffer, Sorbitol, Sterilt vand

Se alle produkter fra Hylo eye care
Varenummer: 43387
CE mærket
CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.