Thealoz Duo Gel - 30 x 0,4 ml

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Théa Nordic
Varenummer: 35392

Thealoz Duo Gel - smørende øjengel i enkeltdosispipetter

Leder du efter effektiv lindring af moderat til svært tørre øjne? Thealoz Duo Gel indeholder fugtgivende, smørende og beskyttende ingredienser, som giver hurtig og langvarig lindring af tørre øjne. 

Blandt ingredienserne er trehalose, som har en beskyttende og stabiliserende virkning på øjets celler. Det forebygger skader, forhindrer udtørring og fugter hornhinden. Hyaluronsyre er vandbindende og reducerer fordampning af væske fra øjet. Det giver øjendråberne en god vedhæftning på øjet, optimal smøring af hornhinden og en længerevarende lindring. Ydermere indeholder Thealoz Duo Gel carbomer, som er med til at danne øjengelens konsistens og sørger for, at den bliver på øjet i længere tid. Dette giver den ekstra langvarige lindring.

Thealoz Duo Gel er en steril, hypotonisk og pH-neutral øjengel uden konserveringsmidler, som kan anvendes ved tørhed i øjnene, forårsaget af udefrakommende faktorer - eksempelvis vind, røg, aircondition eller brug af kontaktlinser mm. Derudover kan Thealoz Duo Gel anvendes til tørre øjne efter flyrejser eller længerevarende arbejde foran computerskærme. Fordelen ved at øjengelen er steril er, at man undgår de bivirkninger, der undertiden ses ved konserveringsmidler, som f.eks. øjenirritation.

Anvendelse og dosering

1 dråbe i hvert øje ved behov, 2-4 gange daglig - gelen er særligt velegnet til brug før sengetid.

Åbn en enkeltdosispipette. Læg hovedet bagover og kig opad. Træk det nederste øjenlåg let nedad og dryp en dråbe gel cirka i midten af det nederste øjenlåg ved at klemme på pipetten. 

Obs. kontaktlinser skal fjernes før applikation af øjengelen. Vent mindst 30 minutter med at indsætte kontaktlinserne efter brug af Thealoz Duo Gel.


Indhold: 30 stk. enkeltdosispipetter med 0,4 ml.

Ingredienser:

Thealose 3%, Natriumhyaluronat 0,15 %, Carbomer 0,25 %, Sorbitol, Natriumhydroxid, Vand til injektionsvæsker

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Théa Nordic
Varenummer: 35392

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.