Superfruit Mulberry - 160 g

Superfruit Mulberry
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Superfruit
Varenummer: 5331

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Morbær fra Superfruit

Mulberry/Morbær (Morus alba L.) har længe været et meget vigtigt træ i Asien på grund af silkeormen, der spinder silke tråde og kun spiser af de mørkviolette blade. Dette træ har stor udbredelse i Asien, men er også at finde i dele af Europa. Mulberry/Morbær findes i nuancer fra hvid, pink og rød over til sort. Træerne, bærene vokser på, bliver 5-20 meter høje.

Morbær har længe været anvendt i traditionel naturmedicin, og under tiden har man fundet skrifter fra oldtidens Kina og Grækenland. Det er muligt at anvende stort set alle dele af træet, ligefra fra rødder og blade over til selve frugten. I den seneste tid har morbær fået megen plads i medierne for sine evner til at stabilisere blodsukkeret og øge det gode kolesterol. Morbær er også en af de frugter, hvor der er foretaget en del forskning.

Superfruit's Mulberry/Morbær er plukket direkte fra træerne og tørret i solen, og du kan derved spise dem på et hvert tidspunkt af året. Superfruit's Mulberry/Morbær er økologisk dyrket under USDA NOP certificering. Superfruit anbefaler at spise en håndfuld om dagen, fordi det er godt og nyttigt. Spis dem som de er, tilsat i salater og bruges i madlavning og smoothies. De har en let sød smag. Bland gerne Mulberry/Morbær med andre af Superfruit's frugter og du vil få et fantastisk spændende og nærende mix.

Morbær indeholder store mængder af C-vitamin, K-vitamin, jern og calcium, men også andre vigtige næringsstoffer så som polyfenoler, flavonoider, proteiner, steroider, triterpener, Astragalin og Isoquercitrin. Morbær er også en god kilde til resveratrol, der fungerer både som en antioxidant og antikoagulans.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 296 kj
Kulhydrater 64 g
Protein 10 g
Ingredienser:

Morbær*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Tyrkiet
EU økologimærke

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.