Superfruit Acai pulver - 90 g

Superfruit Acai pulver
Superfruit Acai pulver
Superfruit Acai pulver - 90 g
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Superfruit
Varenummer: 5335

Superfruit Acai-pulver er rigt på antioxidanter og er 100% naturligt!

Superfruit gør det nemt for dig, at gøre din morgenstund lidt bedre og din dag en smule mere frisk! Dette acaipulver er helt naturligt, og har bevaret frugtens polyphenoler og antioxidanter, som den indeholder fra naturens side.  

Superfrugten Açaí (Euterpe oleracea Mart) er rig på næringsstoffer, især antioxidanter, og indeholder mellem 3-6 gange så mange antioxidanter som blåbær samt 30 gange mere anthocyanfarvning end et glas rødvin. 

ORAC: Superfruits’ Açaí ekstrakter har en opmålt antioxidationsværdi - den internationale standard, ORAC, på 700-1500?molTE/gram. * Açaí frugten har i sin naturlige form en ORAC værdi på 184?molTE/gram, set i forhold til blåbær som har en ORAC værdi på 61?molTE / g. ** ORAC betyder Oxygen Radical Absorbance Capacity som er en international metode til måling af frugters antioxidantive niveau. 
* Analyse på Hort Forskning NZ, 
** Analyse af Brunswick Laboratories i USA.

Acai som superfood

Acai-bæret vokser vildt i Amazonas på en høj og bred palme. Bærret har en karakteristisk mørkelilla farve, og en helt speciel aromatisk smag, som minder lidt om en blanding af blåbær, chokolade og te. I den seneste tid er bærret blevet populært som en superfood - og det er da ikke uden grund! Bærrets indhold af antioxidanter hjælper med at beskytte kroppens celler og understøtter immunforsvaret. Desuden er det rigt på Jern og de essentielle fedtsyrer Omega-3 og -9. 

Superfruits Acai-bær dyrkes økologisk og høstes vildt, således at produktet bliver så høj kvalitet som muligt. Under produktionen bevares al næringsmæssig værdi i bærret, og det er derfor, at Superfruits pulver er det højst koncentrerede på markedet i dag. 

Anvendelse

Den anbefalede daglige dosering er 1-2 spsk om dagen, gerne i forbindelse med et måltid. Det er derfor heldigt, at Açaí pulver med fordel kan blandes i drikkevarer, yoghurt, mysli og smoothies og en masse andet!
-  Anbefalet indtag bør ikke overskrides. 

Tag inspiration fra billedet nedenfor, og forsøg dig med en Acaibowl, en Raw Acaibar eller en Raw Acai-is, som du her får opskriften på!

Du skal bruge: 
- 1 dl hindbær
- 1 dl vand
- 1 moden banan 
- 2 spsk Superfruit Mandelmel
- 1-2 spsk Superfruit Acaipulver
- Lidt citron 

Blend alle ingredienser sammen og frys ned i en skål for sig, eller i en ismaskine. Nyd en forfriskende, sund og vegansk is! 

Indhold: 90g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi

2079 kJ / 495 kcal

Fedt

36 g

- heraf mættede fedtsyrer

8,1 g

Kulhydrater

19 g

- heraf sukkerarter

0 g

Fibre

31 g

Protein

8,3 g

Salt

0 g

Jern

8,7 mg (62% DRI)

Vitamin E

38 mg (317% DRI)

DRI = Dagligt referenceindtag
Ingredienser:

Frysetørret Açaí pulver*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Brasilien

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Mad & Drikke
  2. Madvarer
  3. Superfoods
EU økologimærke

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?