A. Vogel Santasapina Halspastiller - 30 g

1
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 4219

Santasapina Halspastiller med 3,3 % granskudekstrakt har en frisk smag, som sammen med honning virker dulmende og lindrende på halsen

Har du dårlig smag i munden? Du kan hurtigt friske både mund og hals med Santasapina Halspastiller, som har en herlig, forfriskende smag af gran med noter af sød honning. Halspastillerne er baseret på granskudekstrakt og pressesaft udvundet af friske granskud fra grantræer i Alperne. Granskuddene høstes i maj/juni, hvorefter de straks forarbejdes for at bevare den naturlige smag bedst muligt.

Egenskaber

  • Forfriskende halspastiller med 3,3% friske granskud
  • Klarer halsen hurtigt
  • Uden kunstige aromaer, søde- eller farvestoffer

Anvendelse

Pastillerne kommer i en praktisk lille æske med låg, som let kan ligge i en håndtaske eller i en frakkelomme. Hver enkelt halspastil er indpakket i papir, så de ikke klistrer sammen.

Du kan anvende Santasapina Halspastiller efter behov. Har du børn, må du gerne dele dine pastiller med dem, som med sikkerhed vil synes om den friske og søde smag.

Pift weekendmaden op med granskud!

Får du gæster til mad i weekenden, som du gerne vil imponere med en lidt anderledes menu end ellers? Du kan med fordel tænke granskud ind i både hovedret og dessert. Friske granskud kan anvendes på samme måde, som du bruger timian, rosmarin og andre krydderurter til kød og fjerkræ. Til dessert kan du kaste dig ud i en hjemmelavet gransorbet, som både smager sødt og friskt.

Vil du gerne opnå fem ud af fem stjerner for menuen? Slut aftenen af med at servere Gin & Tonic med friske granskud og peberkorn. En sikker vinder for voksne!

OBS! Når du anvender gran i madlavningen, skal du have granarten for øje. Det er vigtigt, at du anvender rødgran og ikke granarten taks. Sidstnævnte er giftig.


Indhold: 30 g.

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

1630 kJ / 384 kcal

Fedt

0,5 g

- heraf mættede fedtsyrer

0,5 g

Kulhydrat

96,0 g

- heraf sukkerarter

73 g

Protein

0,5 g

Salt

0,05 g

Ingredienser:

Rørsukker*, Glukosesirup, Honning, Pæresaftkoncentrat, Granskudekstrakt og pressesaft, bygmaltekstrakt, Granolie, Naturlig Pebermynteolie, Menthol

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 4219

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.