Sukrin Marcipanbrød - 38 g.

Sukrin Marcipanbrød er et sukkerreduceret alternativ til klassisk marcipanbrød med kun 1 gram sukker pr. bar
Sukrin Marcipan Bar er en velsmagende snack uden tilsat sukker, lavet af SukrinMarcipan og overtrukket med mørk SukrinChokolade. Den er naturligt sødet med Sukrin og stevia og indeholder kun 1 gram sukkerarter pr. bar. Marcipanbaren er et godt alternativ til klassisk konfekt for dig, der ønsker færre sukkerarter uden at gå på kompromis med smagen.
Sukrin Marcipan Bar er både vegansk og praktisk pakket, så den nemt kan tages med i tasken. Den egner sig som en lille snack i løbet af dagen eller som et sødt indslag uden tilsat sukker. Et oplagt valg for dig, der gerne vil vælge bevidst, men stadig nyde chokolade og marcipan.
Egenskaber:
- Uden tilsat sukker
- Sødet med Sukrin og stevia
- Kun 1 g sukkerarter pr. bar
- Overtrukket med mørk SukrinChokolade
- Vegansk
Indhold:
38 g.
Energi |
353 kcal |
Fedt |
27 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
6,5 g |
Kulhydrater |
23 g |
- heraf sukkerarter |
2,6 g |
- heraf polyoler |
18 g |
- netto kulhydrater |
4,9 g |
Protein |
9,1 g |
Salt |
0 g |
Kostfibre |
29 g |
Marcipan: Mandler (45%), Fiber (oligofruktose, polydextrose), Sødestoffer (erytritol, steviolglykosider fra stevia), Vand, Konserveringsmiddel (kaliumsorbat), Chokolade: Kakaomasse, Sødestoffer (erytritol, steviolglykosider fra stevia), Inulin, Kakaosmør, Vanilje, Emulgator (solsikkelecithin)
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.