Nyborggaard Hørfrøolie Økologisk - 1000 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Nyborggaard
Varenummer: 8629

Hørfrøolie - koldpresset og økologisk fra Nyborggaard

Denne hørfrøolie stammer fra hjemmeavlede økologiske hørfrø fra Nyborggaard i Vestjylland, som udvindes ved en skånsom koldpresning i en mørk og beskyttet atmosfære. Efter bundfældning og filtrering tappes olien på mørke flasker, der hindrer lysets skadelige påvirkning af olien. På Nyborggaard er kvalitet i centrum. Derfor laves der en ny presning af råvarerne hver uge, for at man kan følge processen hele vejen fra mark til mund. En omhyggelig proces, et godt håndværk og høje standarder er baggrund for produktets høje kvalitet.

Hørfrøolien fås også i en mindre udgave på 250 ml her.

Egenskaber:

Økologisk koldpresset hørfrøolie har et højt indhold af Omega-6 (LA) og Omega-3 (ALA), hvilket gør hørfrøolien til en af de bedste vegetabilske olier indenfor balance-ændring af disse fedtsyrer. Hørfrøolie er et godt alternativ til fiskeolie og fiskeoliekapsler, og anbefales af læger og kostvejledere. Ifølge Dr. Johanna Budwig er kombinationen af hørfrøolie og kvark meget velegnet som ernæring, idet olien herved bliver vandopløselig og let at optage. Lipoproteinerne (olie + protein i kvark) udgør en væsentlig bestanddel i opbygningen af cellemembranerne.

Anvendelse:

Hørfrøolien kan indtages som ”levertran” med 1-2 spiseskefulde om morgenen, og kan nemt blandes i juice, tykmælk mv. Produktet er desuden velegnet til forskellige salatdressinger.

Indhold: 1000 ml

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

3760 kJ / 900 kcal

Fedt

100 g

- heraf mættede fedtsyrer

10 g

Kulhydrater

0 g

- heraf sukkerarter

0 g

Protein

0 g

Salt

0 g

Ingredienser:

Hørfrøolie*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Nyborggaard
Varenummer: 8629
Ø-mærket
Ø-mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.