Biogan Sojamel ristet Ø - 500 gr

Sojamel ristet Ø - 500 gr
Sojamel fremstilles af sojabønner. Det har et meget højt indhold af
protein, og bruges til berigelse af mel, fars og andre fødevarer. Denne sojamel er ristet.
Sojamel blev udviklet i 1940'erne. Det bruges til at forlænge holdbarheden
og forbedre strukturen på en række produkter. Melet er fri for gluten, så
det kan ikke erstatte al hvede eller rugmel ved brødproduktion, men op til
ca.15% kan blive anvendt for at give et friskt og tæt brød med en nøddeagtig duft.
Varedeklaration:
Næringsdeklaration pr 100g: Energi:1449kj/347kcal Protein:40,8g Kulhydrat:3,1g Fedt:20,6g
Energi |
1685 kJ / 403 kcal |
Fedt |
21 g |
heraf mættede fedtsyrer |
3,0 g |
Kulhydrater |
3,0 g |
- heraf sukkerarter |
3,0 g |
Fibre |
19 g |
Protein |
41 g |
Salt |
0,01 g |
Soyamel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Soja