Doves Xanthan Gum gelerings- og fortykningsmiddel til hjemme bagning.
Xanthan Gum gelerings- og fortykningsmiddel bruges ved bagning og madlavning.
Xanthan Gum anvendes til glutenfrie opskrifter, for at forbedre krummestruktur og gøre bagværk mere fast, så det ikke smuldrer.
Anvendelse:
Brug 2 teskefulde Xanthan Gum til 500 gram glutenfrit mel.
Xanthan gum indeholder ikke gluten!
Indhold:
100 gram
Xanthan gum
Oprindelsesland:
England
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.
Andre kunder har også købt
Alternative produkter
Anmeldelser
Når man bager glutenfrit er det ikke til at undvære, holder på fugten i kagen og giver mere fasthed, så kagen ikke smuldrer. Desuden synes jeg skorpen bliver mere sprød på overfladen.
20-05-2021Jeg bruger primært Xantham Gum som geleteringsmiddel til råsyltet marmelade. Begyndte at bruge det, da geleteringsmidlet Frysetøj fra Melatin (Tørsleffs) udgik af handelen og jeg er meget glad for at bruge det. Det er let at bruge og virker som det skal.
26-04-2018
