Clearspring
Kuzu (kuzu rod - stivelse) Ø - 125 gr
Økologisk Japansk Kuzu - Glutenfri stivelse
Japansk Kuzu, også kaldet Kudzu, er ideel som jævner til supper, saucer, tærter og kage fyld. Produktet udvindes fra roden af Kudzu-planten, som her er dyrket økologisk. Kuzuen laves af en specialist, som har beskæftiget sig med Kuzu gennem 5 generationer og som følger den traditionelle metode til at fremstille produktet, som tager 120 dage.
Kuzu har en stærk effekt og er helt rent, så stivelse-effekten kommer helt naturligt. Produktet giver en glat tekstur og en neutral smag til hvad du bruger det i.
Anvendelse
Kuzu er nemt at bruge: Knus stykkerne og opløs dem i koldt vand. Tilsæt blandingen i den kogende/varme ret og rør rundt indtil det bliver tykt og gennemsigtigt. (1 3/4 spiseske erstatter 1 spsk majsmel). Velegnet til vegetarer og veganer samt glutenallergikere.
Indhold: 125 g
Næringsdeklaration per 100 g:
Energi |
1456 kJ / 342 kcal |
Fedt |
0,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrater |
84,7 g |
- heraf sukkerarter |
0 g |
Fibre |
0,3 g |
Protein |
0,3 g |
Salt |
0,05 g |
Indhold:
125 g
Kuzu rod (Pueraria lobata)*, Vand
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Oprindelsesland:
Japan
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.
Andre kunder har også købt
Alternative produkter
Anmeldelser
Produkten är bra. Väldigt lång leveranstid
28-09-2019Detta är en superprodukt att reda såser med om du inte vill använda potatismjöl eller majsmjöl. Dessutom är kuzu bra för magen, speciellt om du har diarré. Ett måste i skafferiet.
10-04-2016


