Natur-Drogeriet Knust Ceylon Kanelbark - 1 kg.

Natur-Drogeriet knust ceylon kanelbark krydderi bagværk - Med24.dk
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 16702

Natur-Drogeriet Knust Ceylon Kanelbark - kæmpe økonomikøb!

Når man snakker om kanel, findes der to typer. I dette produkt fra Natur-Drogeriet fås et helt kilo af Ceylon-kanelen, også kaldet 'ægte kanel'. Ceylon-kanel har en mere, sød, varm og kraftig aromatisk smag end artsfællen Cassia-kanel, hvis smag er mildere og mere nøddeagtig. Ceylon-kanel kommer Sri Lanka og udvindes af den inderste bark fra træet Cinnamomum verum. 

Kanel er et velkendt krydderi, der i vesten oftest bruges i det søde køkken til at krydre desserter og bagværk eller til at strø som drys på forskellig grød. I østen anvendes det dog også i det salte køkken i blandt andet kød- og fiskeretter, med ris, bønner og grøntsager. Sammen med andre krydderier, bidrager kanel med en fantastisk aromatisk og eksotisk smag.

I dette produkt er kanelbarken knust, så det let kan anvendes, lige som du ønsker. Bemærk dog: DETTE ER IKKE I PULVERFORM MEN GRANULAT.

Anvendelse:

Kanelbarken anvendes som krydderi. Prøv dig frem med at anvende kanel i både salte og søde retter. Kanel er også et krydderi, som minder mange af os om den søde juletid. Denne store beholdning forbereder dig på alle julens godter. Brug det på risengrød, i konfekt eller i en dejlig krydret te. Med 1 kilo, har du kanel nok til hele året! 

Indhold: 1000g

Ingredienser:

kanel (Cinnamomum verum)

Oprindelsesland: Ikke EU - Pakket i Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?