Natur-Drogeriet stødt gurkemeje - 1 kg.

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 14893

Stødt gurkemeje fra Natur-Drogeriet

Stor pose stødt gurkemeje fra Natur-Drogeriet til brug som krydderi. Krydderiet gurkemeje hører hjemme i Indien samt det sydlige Asien. Krydderiet bruges til at farve maden og har en meget stærk gul farve. Gurkemejen fremstilles af roden fra en urteagtig staude, der er i familie med ingefær. Fremstillingen foregår ved at koge rodknoldene i mange timer og efterfølgende tørre dem og tilsidst knuse dem til orange/gult pulver, som bliver til gurkemeje.

Gurkemeje fra Natur-Drogeriet er produceret med henblik på høj kvalitet og mindst mulig påvirkning af miljøet. Natur-Drogeriet er landskendt for at producere naturmidler som virker.

Anvendelse

Anvend gurkemeje som krydderi alene eller i blandinger, eller brug det som naturligt farvestof. Pulveret giver en fin gul farve, og er billigere end Safran, der også bruges som plantefarve. Gurkemeje er desuden velegnet i fiskeretter eller som tilsætning til ris, der skal være gule. Ydermere kan gurkemeje bruges som te og tonikum.


Indhold: 1 kg.

Ingredienser:

Gurkemeje (Curcuma longa)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.