Puori CP1 Pure Collagen Peptides - 300 g

Puori CP1 Pure Collagen Peptides - 300 gram
Puori CP1 Pure Collagen Peptides - 300 gram
Puori CP1 Pure Collagen Peptides - 300 gram
(8) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 40596

Med Puori CP1 får du hele 10 g rene hydrolyserede kollagenpeptider pr. portion - dette sikrer dig en optimal absorbering samt funktion i kroppen

Kollagen er et protein der forefindes i vores krop. Det findes i hele kroppen - men hovedsageligt i muskler og bindevæv, hvor det har en særligt vigtigt rolle i forhold til dannelse af og funktion af hud, hår, negle, led, sener og knogler. 
CP1 fra Puori er et rent og naturligt pulver med en neutral smag, så du let kan opløse det i både kolde og varme drikke. Det er en nem og bekvem måde hvorpå du kan sikre dig at få de rigtige, vitale byggesten for kroppen. CP1 indeholder kollagen typerne 1 og 3 stammende fra kvæg. 

Kollagen produceres selv naturligt i kroppen, men stigende alder, stress og hård fysisk aktivitet får produktionen til at falde. Desuden er en typisk vestlig diæt med meget magert kød, magre mejeriprodukter og planteproteinkilder ikke udpræget rig på kollagen. Naturlige kilder til kollagen er eksempelvis suppe kogt på ben, bestemte kødudskæringer og indmad - som generelt er mad der indtages i ringe grad. 

CP1 findes også i en rejsevenlig stick med 10 gram lige her!

Dosering og anvendelse:

Bland 1 skefuld (10 gram) CP1 i en varm eller kold drik når det passer dig. Puori CP1 tilføjer ikke nogen farve eller smag til din drik.

Puori anbefaler at man først putter kollagen i sit glas og herefter 200-250 ml væske (juice, kaffe etc.) - væsken kommes i lidt af gangen da den anbefalede daglig servering (10 g) er ret meget og opløseligheden også afhænger af hvor meget væske man blander det i. 

Bonusinfo: En skefuld CP1 indeholder kun 36 kalorier og  giver faktisk over 90% rent protein, som dermed også beriger ernæringsprofilen for enhver drik, juice, smoothie. 

Opbevaring:
Bør opbevares et tørt og køligt sted, samt ude af direkte sollys.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi

1500 kJ/360 kcal

Fedt

0 g

- heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

0 g

- heraf sukkerarter

0 g

Protein

90 g

Salt

0,5 g

Ingredienser:

Hydrolyseret kollagen pulver (kvæg)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?