Puori CP1 Pure Collagen Peptides 30 port. – 300 g

1
1
1
(12) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori & Puori Collagen
Varenummer: 40596

Med Puori CP1 får du hele 10 g rene hydrolyserede kollagenpeptider pr. portion - dette sikrer dig en optimal absorbering samt funktion i kroppen

Kollagen er et protein der forefindes i vores krop. Det findes i hele kroppen - men hovedsageligt i muskler og bindevæv, hvor det har en særligt vigtigt rolle i forhold til dannelse af og funktion af hud, hår, negle, led, sener og knogler.

Kollagen produceres selv naturligt i kroppen, men stigende alder, stress og hård fysisk aktivitet får produktionen til at falde. Desuden er en typisk vestlig diæt med meget magert kød, magre mejeriprodukter og planteproteinkilder ikke udpræget rig på kollagen. Naturlige kilder til kollagen er eksempelvis suppe kogt på ben, bestemte kødudskæringer og indmad - som generelt er mad der indtages i ringe grad.

CP1 indeholder kollagen typerne 1 og 3 stammende fra kvæg og det er en nem og bekvem måde hvorpå du kan sikre dig at få de rigtige, vitale byggesten for kroppen.

Smag og udseende

Puori CP1 er et rent og naturligt hvidt/gulligt pulver og kan variere lidt i farven da det er en naturlig ingrediens.

Der er ikke tilsat smag til Puori CP1 og da det er et naturligt produkt, kan der forekomme en naturlig smag og odør fra kollagenet.

Altid tredjepartstestet for renhed og kvalitet

Puori’s kollagen er som alle deres andre produkter altid tredjepartstestet og certificeret for renhed og kvalitet. Du kan finde resultaterne for dit produkt ved at scanne QR-koden på etiketten eller ved at finde batchnummeret på cleanlabelproject.org.

Dosering og anvendelse:

Puori CP1 kan tilføjes til både kolde og varme drikke.

Det anbefales at man først putter 1 skefuld (10 gram) kollagen i sit glas og herefter 200-300 ml væske (juice, kaffe etc.) – derefter omrøres der til det er opløst.

Tip: Hvis du synes kollagenet klumper sig lidt sammen, er der ikke noget galt med produktet – lad evt. væsken kommes i lidt ad gangen da den anbefalede daglig servering (10 g) er ret meget og opløseligheden også afhænger af hvor meget væske man blander det i.

Bonusinfo: En skefuld CP1 indeholder kun 36 kalorier og giver faktisk over 90% rent protein, som dermed også beriger ernæringsprofilen for enhver drik, juice, smoothie.

Opbevaring:
Bør opbevares et tørt og køligt sted, samt ude af direkte sollys.


Indhold:
300 gram svarende til 30 portioner

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

1500 kJ/360 kcal

Fedt

0 g

- heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

0 g

- heraf sukkerarter

0 g

Protein

90 g

Salt

0,5 g

Ingredienser:

Hydrolyseret kollagen pulver (kvæg)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(12) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori & Puori Collagen
Varenummer: 40596
BPA free Solvent-free
BPA free Solvent-free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.