Biogan Seitanmel Hvedegluten Ø - 400 g

1
1
1
Se alle produkter fra Biogan
Varenummer: 44760

Økologisk Seitanmel fra Biogan til vegansk- og vegetarisk madlavning

Biogan Hvedegluten Seitanpulver er den perfekte køderstatning til dig, der bevæger dig i det veganske- og vegetariske køkken. 
Seitanpulver er rigt på proteiner og har et lavt indhold af kulhydrater, samt en konsistens, der minder meget om almindeligt kød. 
Du får dermed et velsmagende og autentisk alternativ til kød, som både er økologisk og bæredygtigt. 
Biogan Seitanpulver er produceret i Europa, hvor flere tilsvarende produkter i stedet er produceret i Kina - endnu et bæredygtigt plus.
Fremstillingen af pulveret sker ved at vaske al stivelse, farve m.m. ud af hvedemel, dermed er der kun gluten tilbage, som giver os dette skønne produkt.

Produktet kan nedfryses i op til 3 måneder, så du kan med fordel lave en stor portion, så du nemt og enkelt kan få et velsmagende måltid.

Anvendelse

Biogan Hvedegluten Seitanpulver bruges til at lave vegetariske- og veganske retter fx bøffer og pølser.
Det er derfor helt genialt til en grillaften, eller når man bare trænger til en snasket burger.
Seitanpulver kan også sagtens bruges som erstatning til kylling eller shawarma - det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Opskrift på Pulled seitan (vegansk kylling)

Seitan med konsistens som kylling. Strimlerne kan bruges i sandwich, på pizza eller i din yndlingssalat - mulighederne er mange
Antal: 4 personer
Ingredienser

    170 g seitanmel/hvedegluten
    180 g kikærter fra dåse (eller 180 g kogte)
    25 g gærflager
    1 1/3 dl kogende vand
    1 grøntsagsbouillonterning
    3 spsk olie
    1 ½ spsk løgpulver
    2 tsk hvidløgspulver
    1 ½ tsk salt
    1 ½ tsk æbleeddike
    Til marinade kan du evt. bruge barbecue sauce

Sådan gør du

    Start med at komme alle ingredienser udover seitanmelet i en blender. Blend til du har en ensartet masse, kikærterne skal være helt blendet
    Kom massen i en skål fra en røremaskine og tilsæt seitan, start med at ælte det med hænderne til massen hænger sammen
    Lad nu dejen blive æltet med en dejkrog i 15-20 min. Dette step er meget vigtigt, da det er nu glutendelen i melet bliver aktiveret.
    Nu skal du forme dejen som en pølse, og pakke den stramt ind i sølvpapir
    Fyld vand i en gryde og læg "pølsen" i en dampindsats
    Lad den dampe med låg i 90-100 minutter. Pas på vandet ikke koger ud
    Tag nu dejen op, og pak den ud. Lad den køle af i ca. 20 minutter
    Når dejen er kølet ned kan du rive stykker i den størrelse du foretrækker
    Nu kan du spise stykkerne som de er, du kan marinere dem med barbecue, eller riste dem på panden med lidt ekstra krydderier.
    Du kan bruge strimlerne på din pizza, i din burger eller i dine madpandekager.

Indhold: 400 g

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

1600 kJ/ 380 kcal

Fedt

5 g

- heraf mættede fedtsyrer

1 g

Kulhydrater

7 g

- heraf sukkerarter

1,3 g

Kostfibre

2 g

Protein

79 g

Salt

0,04 g

Ingredienser:

hvedegluten*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Biogan
Varenummer: 44760
EU økologimærke Ø-mærket
EU økologimærke Ø-mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.