Clearspring Umeboshi Blommer - 200g

Økologisk Umeboshi blommer fra Clearspring til traditionelle japanske retter
Umeboshi er en syltet Ume blomme med en salt og lidt skarp smag, som i mange år både har været anvendt i japansk medicin og madlavning. Blommen afgiver masser af smag, og der skal derfor ikke anvendes en stor mængde i dine retter. Disse blommer er af den højeste kvalitet, fremstillet efter originale japanske traditioner.
Fremstilling
Blommerne gror på træer i Wakayama området i Japan - kendt for det bedste økologiske frugt. Frugterne høstes sidst i juni, hvor de kun delvist er modne - det handler om at finde den helt rette balance, så frugten hverken er for moset eller for sur. Efter høsten lægges blommerne først i blød, og puttes herefter i saltlagen, hvor de skal syltes. Efter et par uger tørres blommerne under solen, hvorefter de gennemgår en kort sylte-proces én gang til i masser af krydderier.
Resultatet bliver et af de absolut bedste Umeboshi produkter, du kan finde i Japan.
Anvendelse
Umeboshi kan tilføjes i små stykker til sushi, risboller og andre retter.
Opbevaring: Køligt og mørkt.
Indhold: 200g
Energi |
134 kJ / 32 kcal |
Fedt |
<0,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
<0,1 g |
Kulhydrater |
4,3 g |
- heraf sukkerarter |
1 g |
Protein |
1,3 g |
Salt |
17,5 g |
Japanske ume blommer* (79%), Havsalt, Perilla blade (shiso)* (6%)
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.