Diet Food
Shirataki fettuccine glutenfri - 200 g
Shirataki fettuccine glutenfri - 200 gr.
Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden.
Shirataki fettuccine kan anvendes i alle retter og skal blot varmes, da de ikke ændrer konsistens.
Brugsanvisning: Skyl dem under varmt vand og varm dem i kogende vand eller lynsteg dem i en wok.
Opbevares tørt og køligt
Indhold. 200 g
Næringsdeklaration per 100 g:
Energi |
2,7 kJ / 6,4 kcal |
Fedt |
0 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0 g |
Kulhydrater |
0,5 g |
- heraf sukkerarter |
0 g |
Kostfibre |
4,5 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0 g |
Indhold:
200 g
Konjak fiber (glucomannan), Vand, E526 calciumhydroxide
Oprindelsesland:
Kina
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.
Andre kunder har også købt
Alternative produkter
Anmeldelser
Har en god mæthed smager fint, men lugter af fisk, når posen åbnes, men skylles og derefter kogende vand på i 3 minutter, så lugter de ikke og smager fint🤩🤩
24-10-2024