Chia frø - 500 g.

Chiafrø er rige på protein, kostfibre og omega 3 og er på den måde et fantastisk kosttilskud i en sund og aktiv livsstil samt i forbindelse med træning
Chiafrø er rige på protein, kostfibre og omega 3 og er på den måde et fantastisk kosttilskud i en sund og aktiv livsstil samt i forbindelse med træning
De sunde og næringsrige chiafrø som er fyldt med protein, kostfibre og omega 3, kan anvendes til glutenfri bagning og glutenfrie brødprodukter.
47,95 -4%
Vejl. pris 49,95
Køb af 2 stk.: 46,00 / stk
(42) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Original Chia
Varenummer: 7058
Ofte købt sammen
Chia frø - 500 g.
Original Chia - 300 g
Original Chia Ø - 300 g
Pris i alt
32,95

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Indhold
Anmeldelser

Original Chia chiafrø er med et højt indhold af omega 3, kostfibre og proteiner en effektiv sundhedsbombe til din hverdag.

Man behøver ikke at være stor for at være stærk. Original Chia® chiafrø er sprængfyldte med vigtige næringsstoffer. Faktisk indeholder chia frø 4 gange så mange kostfibre som i hørfrø, 6 gange mere kalk end i sødmælk, 6 gange flere antioxidanter end i broccoli. Chia frø indeholder også flere Omega 3 fedtsyrer end en laksefilet og så er frøene fyldt med masser af proteiner.

4 gode grunde til at du skal bruge chiafrø

  • Giver med sit naturligt høje indhold af omega 3, kostfibre og protein et sundt tilskud i hverdagen.
  • Kan nemt anvendes i stort set al mad.
  • Glutenfrit produkt
  • Indeholder mange gode mineraler - især calcium og magnesium.

Hvad er chiafrø godt for?

Chia frø er især populære, fordi de giver en nem måde at få ekstra proteiner, fiber og omega 3 ind i din daglige kost. Herudover er de rige på vitaminer, mineraler og essentielle aminosyrer. Frøenes neutrale smag gør, at du kan bruge dem i stort set alle måltider. Prøv derfor chiafrø hvis du ikke får dækket dit daglige behov for disse næringsstoffer.


Chiafrø giver en fantastisk mæthedsfornemmelse og kan anvendes i alle af dagens måltider.

Chiafrø optager op til 12 gange sin egen vægt i væske og det betyder, at du holder dig mæt i lang tid med chia frø. Chia frø kan spises på rigtig mange måder. Prøv dem f.eks. som en nem chiagrød til en sund morgenmad eller dessert, i smoothies, boller, brød eller som topping på salaten. Du kan også blande dem i væsker - prøv dem f.eks. i din smoothie eller i et glas juice. De sunde frø er også ideelle til glutenfri madlavning. Er du vegetar eller veganer er chiafrø en fantastisk måde at tilføje ekstra protein til din kost. Find inspiration og lækre opskrifter her.


Hvor meget chiafrø må man spise om dagen?

Det anbefales, at man spiser max. 15 gram chiafrø om dagen. Denne anbefaling er sat på baggrund af, at det er den mængde, som blev testet i forbindelse med godkendelsen af chiafrø som ”novel food” i 2009.


Opbevaring

Denne Original Chia ® chiafrø kommer i en smart og praktisk dåse til opbevaring.
Opbevares tørt ved stuetemperatur og uden for direkte sollys.


Chiafrø næringsindhold

Chiafrøenes næringsindhold består af ca. 20% protein, 30 % kostfibre og 30 % fedt. Det lyder måske af meget fedt, men fedtet i frøene består primært af omega 3 og det er derfor den sunde fedt til din krop. Kostfibrene er med til at holde dig mæt i længere tid og bidrager også til at holde din mave i balance. Protein er en vigtig byggesten til vores muskler og chiafrø er derfor en nem måde at få et ekstra tilskud proteiner på.


Chiafrø og vægttab

Chiafrø bliver ofte nævnt i forbindelse med vægttab. Her skal det dog siges, at ingen enkeltstående madvarer kan være ansvarlig for et vægttab. Grunden til chia frø er fantastiske at tilføje til sin kost, er deres høje indhold af vigtige næringsstoffer. Frøenes mange proteiner og fibre er med til at holde dig mæt i længere tid og dermed kan du undgå at falde for usunde snacks til at bekæmpe den hurtige sult.


Er chiafrø godkendt i Danmark?

Chiafrø er godkendt i Danmark som fødevare. Men på trods af at chiafrø er blevet konsumeret i flere tusind år i Sydamerika, blev de små, sunde frø først godkendt som madvarer i Danmark i 2009. Frøene er derfor nu fuldt lovlige at sælge og også at anbefale til brug som ingrediens i anden mad. Chia frøene er dog kun godkendt til et maksimum dagligt indtag på 15 gram. Det skyldes, at det er denne mængde, som er blevet testet. Daglig dosis på over 15 gram har ikke været testet og der foreligger derfor ikke en dokumenteret effekt heraf.


Chiafrø bivirkninger og forbehold

Der er på nuværende tidspunkt ingen kendte bivirkninger ved chiafrø. Spiser du chia frø i rå form – for eksempel som drys oven på din morgenmad – skal du huske at drikke godt med væske ved siden af. Frøenes evne til at suge væske og udvide sig kan give problemer som hård eller træg mave. Bruger du frøene i bagværk eller laver du grød med dem, er der ingen problemer med at frøene udvider sig, da dette sker inden indtagelsen og ikke i maven.


Prøv denne lækre chiagrød som din næste morgenmad

Ingredienser:

100% hele Chiafrø

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 438 Kcal
Fedt 33,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
Kulhydrat 4,4 g
- heraf sukkerarter 0-1 g
Protein 21,9 g
Kostfibre 32,8 g
Salt 0 g
Glutenfri segl Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Finn Kristensen - 13-07-2018
Fin pris på et godt produkt, jeg spiser dem hver morgen.
Af pilunnguaq filemonsen - 23-02-2017
Et godt produkt, som jeg bruger dagligt på mine havregrød
Af Nadia Sørensen - 01-02-2017
Jeg er stor fan af chiafrø. Hver morgen spiser jeg 'overnight' chia-kokosgrød med musli, og generelt bruger jeg frøene i alt fra bagværk til smoothies.
Af Ivett Julia Toth - 16-04-2016
Chia frø er supersund. Jeg bruger det hver dag i min musli og til bagning lækre kager. Her du kan købe Stort glas til meget billig pris.
Af Line Nielsen - 12-04-2016
Skønne og sunde frø med en kilopris langt under det, som tilsvarende produkter koster andre steder. Jeg bruger dem til grød (læs her hvordan: http://mad-til-mor.dk/overnight-oats-med-chiafroe/) og i bagværk
Af Mette Jensen - 11-04-2016
Gode sunde chifrø, meget drøje i brug. Stort glas til meget billig pris.
Af Mette L. - 11-04-2016
Jeg drikker et stort glas vand med en halv citron presset og 1 stor spsk. Chia Frø. En rigtig god start på dagen :-)
Af Henriette Andersen - 10-04-2016
Et godt produkt, som jeg bruger dagligt på mine havregryn. Hjælper med at holde maven igang. Jeg bruger det også i bagt havregrød, her bruges det til at give yderligere mæthedsfornemmelse. Produktet har hjulpet ved vægttab. Det er smagsneutral.
Af Mette Kofoed Hald - 10-04-2016
Der skal væske til de her frø, men maven kommer i arbejde og man får en fornemmelse af velvære i kroppen, leddene bliver smurt indefra :-)
Af Ina Ægidius - 05-11-2015
Jeg er faktisk begyndt at tabe mig stille og roligt, efter jeg er begyndt at spise en skefuld sammen med min morgenmad hver dag. Og så smager de godt. :-)
Af Bob - 04-10-2015
Jeg spiser disse på mine havregryn om morgenen. De sunde og man får meget for prisen her.
Af Isabel Brammer - 28-09-2015
Vi er rigtig glade for Chia frøene og bruger dem i omeletten om morgenen, som ekstra fyld, hvilket giver øget mæthedsfornemmelse. De er lette at bruge og er smagsneutrale, hvilket er meget behageligt.
Af Emilia Wasik - 21-09-2015
Chia frø er det "nye" superfood. Jeg prøvede dem for første gang i New York, i form af en chia pudding. Ud over at være spækket med sunde næringsstoffer, og være utrolig mættende, smagte det også virkelig lækkert. Siden da er chia frø blevet et fast sortiment i mit køkken, og indgår stort set altid i min morgenmad.
Af Jens Steenberg - 21-09-2015
Chiafrø er fremragende i bagværk. Bruger dem blandt andet med stort held i mine hjemmebagte burgerboller - lader dem bløde op i vand ca. 15 min. inden brug. Og her på siden er de "let tilgængelige" og til en god pris!
Af JASMINA M.E. - 21-09-2015
Min mand og jeg bruger chiafrø i smoothie og brød/boller på grund af omega-3. Vi opnå en følelse af mæthed i længere tid.
Af Susanne Walløe - 20-09-2015
Spiser dem hver morgen med ymer da de holder mig mæt meget længe
Af Karina Viborg Pedersen - 20-09-2015
Er vild med disse små frø, bruger dem især til chiagrød , gerne rørt op med lidt skyr eller græsk yoghurt. Prisen er god, og der er altid hurtig levering.
Af Tina Ingemann Nielsen - 20-09-2015
Jeg bruger de små fantastiske frø på skyr med mandler eller også laver jeg en chiagrød.
Af tom jurgensen - 11-09-2015
de smager rigtig godt og fylder intet det må jeg have noget mere af
Af Pia Garbers - 06-09-2015
Disse chia frø er fantastiske og kan bruges til rigtig mange formål. De er smagsneutrale så kun fantasien sætter grænsen for anvendelses muligheder. Jeg bruger dem til bagværk, som drys oven på brød, drys på skyr, i smoothies, på salaten, i dressingen......
Af Maria Knudsen - 06-09-2015
Chiafrø er helt fantastiske! Jeg laver en overnight-grød til morgenmad hver dag hvor chiafrø er en vigtig ingrediens - de bidrager til en lækker konsistens og dejligt neutrale i smagen. De indeholder mange gode sunde fedtsyrer og proteiner.
Af Jeanette - 06-09-2015
Jeg bruger chiafrø hver dag. Synes de er fantastiske, rører dem i min skyr til morgenmaden, og bruger dem til knækbrød og stenalder brød.
Af Nicklas Andersen - 06-09-2015
Lækre chia frø til en rigtig fornuftig pris. Drysser dem på toppen af mit stenalderbrød - det giver lige prikken over i'et!
Af Hanne Pedersen - 06-09-2015
Jeg putter en spiseskefuld Chiafrø pr. Person i morgensmootien. Næringsindholdet bliver bevaret fordi Smoothie ikke opvarmes og så er det let og god måde at få fiber fra morgenstunden.
Af susanne jensen - 06-09-2015
Jeg elsker Chiafrø og har brugt dem længe til morgenmad i hjemmelavet grød med kokosmælk. Grøden smager skønt og mætter vildt godt. Jeg bruger dem også som drys på mit glutenfri brød, og strør dem på græsk yoghurt. De er smags neutrale og kan bruges som ekstra proteintilskud.
Af Jens Steenberg - 09-07-2015
Superkvalitet til en god pris. Bruger chiafrø til bagning, det øger næringsværdien og giver en god smag. Lader frøene trække i vand ca. 20 min. og tilsætter dem inden melet.
Af Christian Kühl - 06-06-2015
Det er min absolutte favorit bland udbuddet af chia frø. Rigtig god til prisen. Chia er fuld af gode næringsstoffer and kan bruge til rigtig mange forkskellige ting. Prøve at stør en smule på yoghurten om morgenen, eller kom dem i din smoothie. De egner sig også rigtig godt til bagning.
Af Hanar Rzgar Hamid - 04-06-2015
Jeg prøver på at få inkorporeret chiafrø i min hverdag på bedste vis. Dette gør jeg, fordi det har vist sig, at chiafrø rig på en masse næring. Chiafrø indeholder en masse kalcium, omega-3, jern, magnesium og proteiner. Jeg tilsætter ofte chiafrø i min smoothie, hjemmelavede müslibarer samt i min morgenmad. I morgenmaden kan det både være i havregrød eller sund müsli, eller også i det, man på engelsk kalder overnight oats. Det vigtigste er, at man indtager chiafrø med væske, da indtagelse af chiafrø alene kan give problemer i maven og tarmene.
Af Ellen Rasmussen - 04-06-2015
Chia frø bliver til det grønne drys, når du sår dem ligesom karse 🌱🌱 og det smager dejligt😜 Ovenpå min hjemmebagte boller bliver de knasende sprøde 😊 ligeså i mit knækbrød - skøn nøddeagtig smag 👍🏼😃
Af Malene Christensen - 18-05-2015
Jeg spiser chia frø i min havregrød om morgenen. Jeg synes det er vigtigt at tilføre proteiner, hvor man kan. Det gør, at man ikke kan spise så meget, men det mætter stadig helt vildt. Jeg glæder mig til at eksperimentere mere med produktet, i fx bagværk, eller ren chia grød med kokos mælk, som har stået i køleskabet natten over.
Af Kasper - 30-03-2015
Det gode ved chiafrø er, at de stort set er uden smag, så man kan uden bekymring tilsætte dem som en ekstra ingrediens i alverdens sammenhænge. Jeg spiser typisk en spiseske efter træning, da de er rige på protein - de fungerer derfor som et godt og sundt proteintilskud. Hvis man gør dette, vil jeg anbefale at drikke to glas vand, da chiafrø absorberer væske, og man kan derfor opleve mavekneb, hvis man spiser dem på tom mave. De giver også en god konsistens i smoothies.
Af Sabrine Olesen - 12-03-2015
Perfekt til bagværk. Jeg bruger altid disse chiafrø når jeg laver sunde hjemmelavede boller, pitabrød m.m.
Af Katrine Andersen - 12-03-2015
Bruger typisk dette produkt i min skyr, for at give det lidt ekstra knas og fylde.
Af Irene Møllegaard Pedersen - 12-03-2015
Perfekt i bag værk - morgenmad - desserter - en fast del af mit sortiment
Af Rikke Eriksen - 02-03-2015
Super som crunch til havregrynene. Også fabelagtig i grønne smoothies i min Nutri Ninja.
Af Michael Nielsen - 28-01-2015
Rigtig god kvalitet på disse frø i forhold til prisen. Vi bruger dem ofte til forskellige former for bageværk sammen med quinoa-frø på grund af deres høje indhold af kostfibre og fedtsyrer.
Af Katrine - 20-01-2015
De bedste chiafrø jeg har fundet - klumper ikke og virker super til kold morgenmadsgrød med kokosmælk.
Af Trinidad Herrera - 24-06-2014
Det er godt for hele familien, passer m/morgenmad, desserter og måltider.
Af Karina Viborg Pedersen - 24-06-2014
Super god kvalitet til prisen - er vild med en portion chiagrød til min morgenmad.
Af Anja Andersen - 24-06-2014
Super kvalitet, hurtig levering og meget konkurrencedygtige priser
Af lisbeth søby - 24-06-2014
super godt produkt til at tilføre fibre i brød og kager
Af Lise Jespersen - 23-06-2014
Rigtig god kvalitet chia frø. De kan helt sikkert anbefales.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.