Biogan Soyabønner Ø - 1 kg

Soyabønner Ø - 1 kg
Kogte sojabønner egner sig godt som fyld i supper, postejer og gryderetter. Sojabønner kan også marineres eller bruges i salater, som tilbehør til frokosten eller middagsmaden.
Ofte bruges sojabønner som proteinkilde i kødfri retter.
De økologiske sojabønner skal lægges i blød i 10-12 timer, inden de koges i nyt vand i en halv time.
Efter kogningen kan man også vælge at marinere eller riste bønnerne.
OBS. Kan indeholde spor af gluten, sesam, nødder og jordnødder.
Opbevaring:
Bør opbevares tørt og køligt.
Energi |
1353 kJ / 323 kcal |
Fedt |
18 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
2,5 g |
Kulhydrater |
6,3 g |
- heraf sukkerarter |
6,2 g |
Fibre |
22 g |
Protein |
34 g |
Salt |
<0,01 g |
sojabønner*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.