Biogan Soyabønner Ø - 1 kg

Soyabønner Ø - 1 kg
Kogte sojabønner egner sig godt som fyld i supper, postejer og gryderetter. Sojabønner kan også marineres eller bruges i salater, som tilbehør til frokosten eller middagsmaden.
Ofte bruges sojabønner som proteinkilde i kødfri retter.
De økologiske sojabønner skal lægges i blød i 10-12 timer, inden de koges i nyt vand i en halv time.
Efter kogningen kan man også vælge at marinere eller riste bønnerne.
Kan indeholde spor af: Gluten, sesam, nødder og jordnødder
Oprindelse: Kina
Bør opbevares: Tørt og køligt
Ingredienser: Økologiske sojabønner
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1808 kJ/432 kcal
Fedt: 17 g
- heraf mættede fedtsyrer: 2,1 g
Kulhydrat: 29 g
- heraf sukkerarter: 11 g
Kostfibre: 8,9 g
Protein: 35 g
Salt: 0,01 g
Energi |
1353 kJ / 323 kcal |
Fedt |
18 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
2,5 g |
Kulhydrater |
6,3 g |
- heraf sukkerarter |
6,2 g |
Fibre |
22 g |
Protein |
34 g |
Salt |
<0,01 g |
sojabønner*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Soja