Biogan Mung bønner Ø - 750 g

Mung bønner Ø - 750 gr
Bønnerne ligges i blød i 10-12 timer. Vandet hældes bort og bønnerne koges i nyt vand i mindst en ½ time. Mungbønnerne bruges som andre bønner men er desuden også rigtig gode at spire.
Forslag til spirning af bønnerne.
Efter iblødlægning tager du et dørslag, forer det med et par blade køkkenrulle og hælder bønner og vand over i det. Når vandet er løbet godt af, dækkes bønnerne helt til med køkkenrulle. Stil dørslaget på en tallerken og sæt det hele på et mørkt sted ved stuetemperatur - f.eks. i køkkenskabet. Bønnerne skal stå sådan i fem dage. 2-3 gange dagligt dyppes dørslaget med papir i koldt vand - så er de klar til at blive spist.
Energi |
1142 kJ / 273 kcal |
Fedt |
1,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,3 g |
Kulhydrater |
41 g |
- heraf sukkerarter |
2,9 g |
Fibre |
15 g |
Protein |
23 g |
Salt |
0,01 g |
mungbønner*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.