Biogan Bønner hvide Ø - 750 gram

Bønner hvide Ø - 750 gram
Bælgfrugter har været basiskost i årtusinder i bl.a. Mellem- og Sydamerika. I Danmark bruges bælgfrugter ikke i særlig stor udstrækning, men for vegetarer er de en væsentlig proteinkilde som erstatning for kødet. Ernæringsmæssigt er bælgfrugter sunde, fedtfattige råvarer, der indeholder mange kostfibre, mineraler og vitaminer.
Tilberedning
Bønnerne ligges i blød i 10-12 timer. Vandet hældes
bort og bønnerne koges i nyt vand i mindst en ½ time.
Er velegnet til varme og kolde retter
Energi |
1108 kJ / 265 kcal |
Fedt |
1,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,2 g |
Kulhydrater |
29 g |
Fibre |
16 g |
Protein |
25 g |
Salt |
0,04 g |
Hvide bønner*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk