Natur-Drogeriet urtethe 8415 - 80 gram

Natur-Drogeriet urtethe 8415 - 80 gram - Med24.dk
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 16373

Natur-Drogeriet 8415 Bitter te

Denne urtete fra Natur-Drogeriets 84-serie består af en urtesammensætning med masser af bitterstoffer. De bitre smagselementer kan være med til at udvide din smagshorisont, og medvirker til at vække smagsløgene til live. Teens bitre urter er blandt andet artiskok og løvetand. 

84 urtete-serien består af en række vellidte urte-teblandinger, som udover at smage godt også gavner dig og din krop. Varianterne er fremstillet på baggrund af mange års viden om naturlige urter - denne te bidrager med et skud af bitterhed til din hverdag (på den gode måde).  

Anvendelse

Brug 1 tsk urter til at brygge 1 kop te på. Overhæld med kogende vand og lad blandingen trækker mellem 3-5 minutter. Si urterne fra med fx. et tefilter. Drik gerne flere kopper i løbet af dagen, og få en ny smagsoplevelse. 

Indhold: 80g

Ingredienser:

kransburre, Brændenælde, Fennikel, Kamilleblomst, Løvetand, Pebermynte, Røllike, Salvie, Artiskokblade, Enebær, frangulabark, paprika edelsüss

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Urte-te

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?