Natur-Drogeriet urtethe 8408 - 90 gram

Natur-Drogeriet urtethe 8408 - 90 gram - Med24.dk
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 16369

Natur-Drogeriet 8408 "Træk Vejret" urtete

Når der er kriller i halsen, er det dejligt med en te, der både varmer men også gavner dig. Træk vejret urteteen indeholder urter såsom kamilleblomst, der medvirker til at vedligeholde normale luftveje, så du kan trække vejret optimalt. Salvieurten er også med til at bidrage til et normalt immunsystem. Udover den velkendte kamille indeholder teblandingen 11 velsmagende urter, heriblandt eukalyptusblade og anis, så du også kan nyde smagen af den forfriskende te. 

84 urtete-serien fra Natur-Drogeriet indeholder adskillige tevarianter, baseret på velsmagende urter. Alle har de hver især gode egenskaber for dig. Serien er fremstillet på baggrund af flere årtiers erfaringer med urter. 

Anvendelse

Brug 10g urteblade pr. liter med kogende vand, for at fremstille en dejligt varmende urtete. Lad blandingen trække i 10 minutter og si efter med et tefilter. 

Teen kan også anvendes til et aromatisk fodbad på baggrund af de forfriskende urter i blandingen. 

Indhold: 90g

Ingredienser:

hyldeblomst, Kamilleblomst, Martsviol, eukalyptusblade, lungeurt, Anis, Fennikelfrø, Røllike, Salvie, kongelysblomst, Paprika

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Urte-te

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?