Koffeinfri te

Med en koffeinfri te kan du nyde en kop dampende varm te selv lige inden sengetid, uden at du behøver være bekymret for en urolig og forstyrret nattesøvn. Find din favorit blandt vores udvalg af teer med blandt andet kamille, lavendel, havtorn, citron, ingefær, echinacea, mynte og kanel.  

Hvad gør koffein? | Økologisk te | Heath & Heather | English Tea Shop | Koffeinfri te til gravide

55 Produkt(er)

Hvad gør koffein?

Koffein findes naturligt i både sort te, grøn te og hvid te, og du kender det måske fra kaffe, cola og diverse energidrikke. Koffein har en stimulerende og opkvikkende effekt, så efter indtagelse af koffein kan du føle dig mere vågen og opmærksom. Derfor er mange også tilhængere af at drikke koffeinholdige drikkevarer tidligt på dagen, så de hurtigere føler sig mere friske og vågne.  

Koffein kan dog have en vanddrivende effekt, og for nogen er den opkvikkende virkning forstyrrende og uønsket, og derfor kan koffeinfri te være et oplagt alternativ, hvis du gerne vil kunne drikke te uden effekter fra koffein. 

Da der naturligt findes koffein i tebladene fra tebusken Camellia sinensis, er teerne her på siden baseret på urter, krydderier, frugt og bær fremfor teblade, for på den måde at være fri for koffein. Hvis koffeinen skal fjernes fra teblade, er det en længere proces med enten vanddamp, vand eller alkohol, som i mange tilfælde også vil påvirke smag og indhold i tebladene.  


Aftente og afslappende te

Urte- og frugtte kan indeholde særlige ingredienser, som har beroligende virkning på kroppen, og som kan gøre det lettere at falde til ro om aftenen. Dette er fx  

  • Kamille
  • Baldrian
  • Lavendel
  • Humle
  • Citronmelisse
  • Pebermynte

Hvis du er på jagt efter en lækker aftente eller beroligende te, kan du altså vælge blandt de mange varianter her på siden, som foruden de listede ingredienser også har smag af lakrids, tranebær, brombær og rooibos. Nogle af urteteerne indeholder desuden særlige urter, som har sundhedsfremmende virkning, og som du med fordel kan drikke for at give din krop et ekstra boost. 

Heath & Heather Organic Night Time og Ayurveda Sleep er to forskellige teblandinger, som indeholder de beroligende urter i kombination med andre urter og bær. Teblandingerne har alle skøn smag, og de egner sig særligt godt til at blive nydt lige inden sengetid, hvor både sind og krop skal ned i tempo og blive afslappet.  


Økologisk te uden koffein

Alle de koffeinfrie te-varianter, som du kan finde her på siden, er certificeret økologiske og ingredienserne er dyrket med henblik på at opnå den bedste kvalitet og samtidig have tanke på miljø og bæredygtighed.  

Den økologiske dyrkning sikrer, at urterne og de andre ingredienser får tid og ro til at vokse sig fulde af gode næringsstoffer og kraftig smag. Særligt Heath & Heather og English Tea Shop har stort fokus på, at hele deres produktion af te sker bæredygtigt og med respekt for både farmere, råvarer og omgivelserne.  


Heath & Heather

Fra Heath & Heather kan du finde 6 lækre varianter af koffeinfri te, der udelukkende er lavet på lækre urter, rødder og planter og derfor er naturligt koffeinfri.  

Hos Heath & Heather har man over 100 års erfaring med urter, naturmedicin og krydderier, og de har særligt fokus på både de sundhedsfremmende virkninger i deres teer samt deres miljømæssige aftryk i forbindelse med produktion, fragt og salg af te.  

Heath & Heather har foruden deres koffeinfri te en masse andre spændende varianter, som du kan gå på opdagelse blandt lige her! Uanset om du er til hvid te, grøn te, urte te, frugt te, eller rød te (også kendt som rooibos), kan du blandt udvalget fra Heath & Heather finde en skøn og velsmagende te med de fineste og økologiske ingredienser. 


English Tea Shop

Hos English Tea Shop har man sammensat 7 forskellige koffeinfri teer, som kan nydes hele dagen. De forskellige teblandinger har forskellige smags- og duftprofiler, der har til formål at forstærke bestemte følelser og sindsstemninger, alt efter om du er på vej i seng, har brug for at få vækket sanserne eller bare føler dig glad og godt tilpas.

Du finder både te velegnet til at drikke inden sengetid, og hvis du gerne vil friskes naturligt op uden koffein, kan du vælge flere økologiske varianter med smag af bl.a. mint og eucalyptus. 


Koffeinfri te som gravid

Hvis du er gravid, kan det være en god idé at tænke over dit indtag af koffein, som bør begrænses til 300 mg koffein dagligt. Det svarer til 3 kopper kaffe eller stærk te, og hvis du drikker mildere te som grøn og hvid te, svarer det til omkring 7-8 kopper dagligt.  

Med en koffeinfri te fra fx Heath & Heather eller English Tea Shop, kan du drikke flere kopper te, uden at du behøver bekymre dig om et øget koffeinindtag. Hvis du nødigt vil undvære den lækre varme te, men gerne vil sænke dit indtag af koffein, kan de koffeinfri urte- og frugtteer her på siden være løsningen! 

Gå til top | Med24.dk

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.