E-vitamin

Vitamin E opløses i fedt og består af to stoffer, tokoferol og tokotrienol. Vitaminet er særlig vigtigt for huden, men styrker også immunforsvaret. Desuden har vitamin E en betydning for dannelsen af røde blodlegemer og hjælper kroppen med at bruge k-vitamin. Læs mere om E-vitamin her.

Mere om E-vitamin

Udover egenskaber for hud, immunforsvar og røde blodlegemer er det bevist, at E-vitamin hjælper med at udvide blodkar. Sidst men ikke mindst har cellerne brug for vitamin E, når de kommunikerer med hinanden. 

Følgende fødevarer har et højt indhold af E-vitamin: Vegetabilske olier fra hvedekim, solsikke, saflor, majs og sojabønner, nødder såsom mandler, jordnødder og hasselnødder, bladgrøntsager såsom spinat og broccoli. For voksne er den anbefalede daglige tilførsel af E-vitamin ca. 10 mg. 

E-vitamin i tilskudsform findes både alene og i kombinerede vitaminpræparater. Vi har et bredt sortiment af vitamin E fra forskellige mærker som Berthelsen, Solaray, Natur Drogeriet, NDS, Pharma Nord, Livol osv. 

Du kan også læse denne artikel, såfremt du vil vide mere om E-vitamin: E vitamin – en stærk antioxidant for kroppen og huden
Vores store vitaminguide indeholder også mere information omkring e-vitaminer og dets virkning på kroppen.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.