E-vitamin

Vitamin E opløses i fedt og består af to stoffer, tokoferol og tokotrienol. At E-vitamin er fedtopløseligt betyder, at det optages i din krop ved hjælp af fedtstoffer i den mad du spiser - og at det så lagres i depoter i fedtvæv og lever. Vitamin E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress - læs mere om E-vitamin her:

12 Produkt(er)

Beskyt dine celler mod oxidativt stress

E-vitamin er en antioxidant, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Vitamin E findes i cellemembranen, som er den ”væg”, der omgiver alle kroppens celler - så vitaminet spiller altså mere eller mindre en rolle i alle processer i kroppen. 

Du finder særligt E-vitamin i madvarer fra planteverdenen - det vil sige fx planteolier og margarine, nødder (særligt mandler), æg samt i bladgrøntsager og fuldkornsprodukter. 

E-vitamin i kosttilskudsform findes både alene og i kombinerede vitaminpræparater. Vi har et bredt sortiment af ren vitamin E fra forskellige mærker - se dem ovenfor. 

Du kan også læse denne artikel, såfremt du vil vide mere om E-vitamin: E-vitamin – antioxidanten der beskytter dine celler
Vores store vitaminguide indeholder også mere information omkring E-vitaminer og dets virkning på kroppen.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.