Biosym D-Sun - 360 kap

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 6059

D-Sun 20 mcg af solens vitamin D3 serveret i en lille synkevenlig vegetabilsk kapsel

D-Sun D3 vitamin fra Biosym leveres nu i en 100% vegetarisk kapsel.

D-Sun giver et effektivt tilskud på 20 µg D3-vitamin pr. kapsel. D-vitamin er vigtigt for udvikling af knogler og knoglestyrke.

D-Sun, et effektivt D-vitaminpræparat. D-Sun har et højt indhold af naturligt D3-vitamin, hele 20 µg pr. kapsel. Det er udvundet ved samme proces, som foregår i huden, når vi opholder os i solens lune forårs- og sommerstråler.

Som noget helt særligt er D-vitaminet i D-Sun opløst i lecithin fra naturlig solsikkeolie - det sikrer en god optagelighed i kroppen. D-Sun serveres i en vegetabilsk kapsel.

D-vitamin for knoglerne, tænderne og immunforsvaret

D-vitamin er vigtigt for udvikling af knogler og for styrken af knoglerne livet igennem, fordi D-vitamin øger optagelsen af det Calcium, vi indtager med kosten. Calcium udgør en vigtig bestanddel af knoglerne, og gennem den øgede optagelse af Calcium, der opnås ved indtagelse af et effektivt D-vitaminpræparat som D-Sun, styrkes knoglerne.

D-vitamin har samtidig en styrkende indvirkning på vores tænder. Takket være det øgede calciumoptag, som D-vitamin medfører, øges også tændernes styrke, fordi vores tænder for en stor dels vedkommende - ligesom knoglevæv - består af Calcium.

D-vitamin bidrager også til, at immunforsvaret fungerer normalt, pga. vitaminets regulerende effekt på flere af immunforsvarets celler, herunder dendrit- og T-hjælperceller.

Solvitamin

D-vitamin kendes også som solvitaminet, da vi som nævnt kan danne D-vitamin i huden, når vi udsættes for solens UVB-stråler eller kunstigt lys med samme strålespektrum. På vores breddegrader er det dog kun muligt i sommerhalvåret, og evnen til at danne D-vitamin via sollys falder i øvrigt med alderen.

Desuden optager vi en mindre mængde D-vitamin gennem kosten. D-vitamin findes naturligt i fede fisk, fiskeleverolier, æggeblommer, ost og andre fedtholdige mælkeprodukter. Får man ikke tilstrækkeligt D-vitamin gennem kosten, anbefaler de danske sundhedsmyndigheder dog, at man i vinterhalvåret supplerer med D-vitamin fra kostttilskud.

Der har i de senere år været øget fokus på D-vitamin, og den nyeste forskning har fastslået, at vitaminet har flere effekter, end man hidtil har troet. Blandt forskere vurderes behovet for D-vitamin i dag at være højere end tidligere antaget. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at visse befolkningsgrupper, bl.a. gravide, ældre og personer der klæder sig tildækket året rundt, tager et tilskud af D-vitamin.

D-Sun fremstilles ved, at mættet fedt, lanolin, fra fåreuld bestråles med ultraviolette stråler i samme blå spektrum som solens. Derved dannes det gavnlige D3-vitamin på samme måde som i huden, når vi udsættes for solens stråler.

Dosering:

1 kapsel dagligt.

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Cholecalciferol (D3-vitamin)

20

µg

400%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Solsikkelecithin, Solsikkeolie, Cholecalciferol (D3-vitamin) udvundet af lanolin fra fåreuld, Vegetabilsk kapsel: Modificeret majsstivelse, glycerol, carrageenan, natriumcarbonat

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.