Biosym D-Sun - 120 kaps.

Biosym D-Sun - 120 vegetabilske kapsler
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 4150
D-Sun er Biosyms spændende D-vitamin præparat med hele 20 µg naturligt D-vitamin, som er udvundet ved samme proces, som foregår i huden, når vi udsættes for solens stråler.

Den anvendte fremstillingsproces foregår, kort fortalt, ved at mættet fedt (lanolin) fra fåreuld, som naturligt beskytter fårets uld mod vand, bestråles med ultraviolette stråler i samme blå spektrum som solens. Derved dannes de aktive D3-vitamin krystaller, som så igen indkapsles og anvendes i D-Sun. Herefter er D-vitaminet i D-Sun dispenseret i en base af garanteret GMO-fri Lecithin, som sikrer en god optagelighed og stabilitet af det aktive D-vitamin, og den potente formel serveres i vegetabilske kapsler.

D-vitamin (Cholecalciferol) = Solvitaminet
Det er alment kendt, at tilstedeværelse af D-vitamin i organismen er en forudsætning for, at vi kan optage kalk og fosfor fra tyndtarmen. Vi kan selv danne forstadiet til D-vitamin og aktivere det – dette sker, når vi udsættes for solens UV-B-stråler, eller kunstigt lys med samme strålespektrum, hvorved kolesterol i huden omdannes til D-vitamin.

Opholder man sig ikke meget ude, kan D-vitamin naturligvis også indtages med kosten, men det står i disse år mere og mere klart, er der er en ud-bredt mangel på D-vitamin på verdensplan; specielt på vore breddegrader langt væk fra ækvator. D-vitamin forekommer naturligt i fede fisk, fiskeleverolier, ost og andre fedtholdige mælkeprodukter, æggeblommer, lam, kalv og avocado.

Både det D-vitamin, vi indtager med føden, og det vi selv danner, lagres primært i leveren og nyrerne, men nyere forskning viser, at kroppens D-vitamin depoter er langt mere udbredte end hidtil antaget, hvilket indikerer et større behov m.h.t. dagligt indtag af D-vitamin. Ny forskning viser også, at D-vitamin i sin aktiverede form stimulerer mere end 200 gener, og dermed til dato har mere end 200 kendte funktioner i organismen, og at tilstrækkelig forsyning af vitaminet dermed er afgørende for forebyggelse af mange af vore civilisationssygdomme. D-vitamin viser også meget lovende potentialer i terapeutisk sammenhæng, i kraft af vitaminets gen-aktiverende egenskaber; bl.a. aktivering af stærkt antibiotiske peptider – en aktivering som er overvejende dosis-afhængig. D-Sun er dermed et oplagt supplement til Omnimin og EPA-GLA + i ethvert terapiforløb.

Kilde: Biosym Nyhedsbrev, August 2008
1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Cholecalciferol (D3-vitamin)

20

µg

400%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Solsikkelecithin, Solsikkeolie, Cholecalciferol (D3-vitamin) udvundet af lanolin fra fåreuld, Vegetabilsk kapsel: Modificeret majsstivelse, glycerol, carrageenan, natriumcarbonat

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
D-vitamin

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.