Biosym D-Sun - 120 kaps.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 4150
D-Sun er Biosyms spændende D-vitamin præparat med hele 20 µg naturligt D-vitamin, som er udvundet ved samme proces, som foregår i huden, når vi udsættes for solens stråler.

Den anvendte fremstillingsproces foregår, kort fortalt, ved at mættet fedt (lanolin) fra fåreuld, som naturligt beskytter fårets uld mod vand, bestråles med ultraviolette stråler i samme blå spektrum som solens. Derved dannes de aktive D3-vitamin krystaller, som så igen indkapsles og anvendes i D-Sun. Herefter er D-vitaminet i D-Sun dispenseret i en base af garanteret GMO-fri Lecithin, som sikrer en god optagelighed og stabilitet af det aktive D-vitamin, og den potente formel serveres i vegetabilske kapsler.

D-vitamin (Cholecalciferol) = Solvitaminet
Det er alment kendt, at tilstedeværelse af D-vitamin i organismen er en forudsætning for, at vi kan optage kalk og fosfor fra tyndtarmen. Vi kan selv danne forstadiet til D-vitamin og aktivere det – dette sker, når vi udsættes for solens UV-B-stråler, eller kunstigt lys med samme strålespektrum, hvorved kolesterol i huden omdannes til D-vitamin.

Opholder man sig ikke meget ude, kan D-vitamin naturligvis også indtages med kosten, men det står i disse år mere og mere klart, er der er en ud-bredt mangel på D-vitamin på verdensplan; specielt på vore breddegrader langt væk fra ækvator. D-vitamin forekommer naturligt i fede fisk, fiskeleverolier, ost og andre fedtholdige mælkeprodukter, æggeblommer, lam, kalv og avocado.

Både det D-vitamin, vi indtager med føden, og det vi selv danner, lagres primært i leveren og nyrerne, men nyere forskning viser, at kroppens D-vitamin depoter er langt mere udbredte end hidtil antaget, hvilket indikerer et større behov m.h.t. dagligt indtag af D-vitamin. Ny forskning viser også, at D-vitamin i sin aktiverede form stimulerer mere end 200 gener, og dermed til dato har mere end 200 kendte funktioner i organismen, og at tilstrækkelig forsyning af vitaminet dermed er afgørende for forebyggelse af mange af vore civilisationssygdomme. D-vitamin viser også meget lovende potentialer i terapeutisk sammenhæng, i kraft af vitaminets gen-aktiverende egenskaber; bl.a. aktivering af stærkt antibiotiske peptider – en aktivering som er overvejende dosis-afhængig. D-Sun er dermed et oplagt supplement til Omnimin og EPA-GLA + i ethvert terapiforløb.

Kilde: Biosym Nyhedsbrev, August 2008
1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Cholecalciferol (D3-vitamin)

20

µg

400%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Solsikkelecithin, Solsikkeolie, Cholecalciferol (D3-vitamin) udvundet af lanolin fra fåreuld, Vegetabilsk kapsel: Modificeret majsstivelse, glycerol, carrageenan, natriumcarbonat

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Kosttilskud
  2. Vitaminer
  3. D-vitamin

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.