D-Pearls 20 µg - 120 kaps.

D-pearls 20 mikg fra Pharma Nord.
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharma Nord & D-Pearls
Varenummer: 4540

Synkevenlig og naturlig, stærk D-vitamin

D-Pearls fra Pharma Nord er små og bløde gelatinekapsler. Størrelsen er lille, hvilket gør dem nemme at sluge og eventuelt tygge, hvis man hellere vil det. D-vitaminet i kapslen er opløst i koldpresset olivenolie og hvilket sikrer en god optagelighed, fordi det vides at D-vitamin er fedtopløseligt. Forskning har vist at D-pearls fra Pharma Nord har en effektiv og god optagelighed. Kosttilskuddet bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt til at kroppen kan optage calcium normalt.

Vitamin D er fedtopløseligt, hvilket betyder at vitaminet har brug for fedtstof for at blive optaget i tarmen. D-vitamin er som andre vitaminer essentielt. Der er flere slags D-vitamin. De to vigtigste former er D2 (ergocalciferol) og D3 (cholecalciferol). Det er D3, der dannes i huden ud fra kolesterol, når vi får tilstrækkeligt med sollys eller tilsvarende UV-stråling. D-vitamin kan fås fra sollys og det er faktisk en effektiv kilde hertil. Dog dannes det kun, hvis solen står højt nok på himlen og hvilket betyder at vi i Danmark kun kan opnå tilstrækkelig med d-vitamin fra solen i sommerhalvåret.

Der findes gode D-vitamin kilder i maden. I animalske fødevarer er indholdet af d-vitamin forholdsvis højt, hvilket er fed fisk, lever, levertran, olier, æg og smør.

Forskning har vist, at med hensyn mængden af D-vitamin i blodet, er et dagligt tilskud af D-vitamin mere effektivt end større ugentlige eller månedlige tilskud.

Dosering:
1 kapsel dagligt for voksne samt børn på 11 år og derover.

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin D

20

µg

400%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyllnadsmedel: olivolja, Kapselskal: oxgelatin, Fuktbevarende medel: glycerol och renat vatten, Vitamin D3 (Cholecalciferol)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
D-vitamin

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.