NDS B-Total - 90 kaps.

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5102

NDS B-Total Vitamin - Naturligt proteinkompleks med vitaminer og mineraler

NDS B-total er et kosttilskud i kapselform, som supplerer dig med B-vitaminer og andre gavnelige stoffer - blandt andet jern og C-vitamin. Vitaminerne B6, B1, B5, B2 og B12 er her samlet i et kompleks.

Vitaminerne kan ikke dannes i kroppen, men optages i stedet gennem den daglige kost. Selvom kosttilskud ikke bør erstatte en varieret kost, kan du supplere eventuel vitamin B-mangel med et tilskud, hvis du får for lidt. NDS' vitamintilskud er fremstillet på en naturlig måde, således at produkterne ikke indeholder kemiske eller syntetiske stoffer. På denne måde får du dit tilskud efter naturens principper. 

B-vitaminer bidrager generelt til at omsætte næringsstoffer som protein, fedt og kulhydrater til energi, som din krop skal bruge. Komplekset indeholder B12-vitaminet, som bidrager til nervefunktionerne og dannelsen af blodceller. B12 produceres ikke i kroppen, men tilføres normalvis kroppen gennem dyrekød- og mælkeprodukter. Er dette ikke en del af din daglige kost, kan du supplere med et tilskud. Vitamin B6 og B12 bidrager sammen med Niacin og Riboflavin til et normalt stofskifte, nervesystemets normale funktion og at nedsætte udmattelse og træthed.

Om NDS:

Det familieejede firma NDS har gennem mere end 20 år fremstillet de mest naturidentiske kosttilskud, vitaminer og mineraler i højeste kvalitet. NDS står for Nutrient Delivery System - naturens eget leveringssystem direkte til din krop. NDS går op i at producere tilskud, der er så tæt på naturen og dens principper som muligt. Derfor indeholder deres vitaminer og mineraler ingen syntetiske eller kemiske stoffer. Dette tilskud er indeholdt i et proteinkompleks, som sørger for, at du mærker en effekt. 

NDS garanterer, at det kun er de bedste produkter, som gives videre til dig. Deres produkter sælges primært i Skandinavien, men også i Finland, Polen og England. 

Egenskaber:

  • Kosttilskud med B-vitaminer
  • B-vitaminer omsætter protein, fedt og kulhydrater til energi
  • Bidrager til et normalt stofskifte, nervesystemets normale funktion og nedsætte udmattelse og træthed
  • I kapselform
  • Veganske

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn over 11 år:
Den anbefalede dosis af B-Total er 1 kapsel. Kapslen kan eventuelt tages i forbindelse med et måltid. Kosttilskuddet er let at dosere, da det er i kapselform. Kapslerne er desuden vegetabilske, så de er vegetar- og veganervenlige. 


Indhold:
90 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

60

mg

75%

Niacin

20

mg

125%

Pantothensyre (B5)

10

mg

167%

B6

5

mg

357%

Jern

4

mg

29%

Riboflavin (B2)

2,5

mg

179%

Thiamin

2,5

mg

227%

Folinsyre

200

µg

100%

Vitamin B12

1

µg

40%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vitamin B6, Thiamin, Pantothensyre (B5), Riboflavin, Niacin, Vitamin C, Vitamin B12, Magnesium, Jern, magnesium stearat (E572), Kiseldioxid, Vegetabilsk kapsel

Oprindelsesland: England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5102

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.