Kundeservice
0 varer
Kurv
Berthelsen Chrom 62,5 mcg. - 250 stk
Berthelsen Chrom 62,5 mcg. - 250 stk

Berthelsen Chrom 62,5 mcg. - 250 stk

100,95 DKK
-10%
112,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Varedeklaration
Anmeldelser

Berthelsen vegetabilsk Chrom 62,5 mcg.

Kosttilskud med organisk bundet og letoptageligt chrom. Fri for laktose, sukker, gluten, farvestoffer og konserveringsmidler.

Indholdet af chrom er tilsat i form af chromgær samt chromforbindelser i spormængder. Berthelsen Chrom er et letoptageligt mineral-tilskud, som rækker til 4 måneders forbrug. Den anbefalede dosering i forbindelse med slankekure er 2 tabletter daglig, svarende til 125 mcg chrom om dagen.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter

Funktion:

Chrom har betydning for blodsukkerbalancen.
Chrom er vigtigt til slankekuren – et ekstra chrom-tilskud holder blodsukkeret stabilt.

De fleste overvægtige har svært ved at slanke sig og det kan være, at de mangler chrom, som er et livsvigtigt mineral, der regulerer kroppens blodsukker.

Naturlig chrom findes i blandt andet ølgær, broccoli og i fuldkornsprodukter, men gennemsnitlig dansk kost indeholder kun omkring 35 mikrogram chrom om dagen, mens de internationale anbefalinger ligger på mellem 50-200 mikrogram chrom dagligt.

Mange danskere ligger således i underkanten med hensyn til chrom, og det har stor betydning for en række biologiske processer i vores krop. Chrom indgår blandt andet i det, som kaldes glukose tolerance faktoren, som medvirker til at holde kroppens blodsukker i balance.

Et stabilt blodsukker, er en af forudsætningerne for at få succes med sin slankekur og sikre et varigt vægttab.

Lavt blodsukker øger trangen til sukker

Har man et chrom-underskud i kroppen, resulterer det næsten altid i motiveret sult, træthed, irritabilitet, og trangen til de søde sager kommer hurtigt snigende.

Når man mærker, at blodsukkeret er lavt, så dukker trangen til sukker og ekstra mellemmåltider op. Problemet er bare, at effekten af for eksempel et stykke chokolade eller et hurtigt mellemmåltid er kortvarig, og at blodsukkeret hurtigt ryger helt i bund igen.

Den sikreste vej til et varig vægttab er at motionere mere, spise sundere og så supplere med et ekstra tilskud af chrom.


Varenummer: 341
Ingredienser: fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose, siliciumoxid, stearinsyre), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerin), chrom-picolinat
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

VaredeklarationTilbage til toppen

Ingredienser:

Chrom-picolinat, fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose, siliciumoxid, stearinsyre), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerin),

Indhold pr tablet:                  RI % (Referenceindtag)
Chrom          62,5 mcg          156 %

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832