NDS Probiotic S-60-nrg 8 - 100 g.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5150

NDS Probiotic S-60-NRG - Gavnlige pulveriserede mavetarmbakterier

Probiotic S-60-NRG består af 8 udvalgte bakteriestammer, som bidrager med gavnlige egenskaber på din tarmflora. Det er generelt vigtigt at opretholde et sundt og afbalanceret tarmsystem, så kroppen kan optage så meget næring fra blandt andet kosten som muligt. Er kroppen stresset, kan den have svært ved at optage de nødvendige nutrienter.

NDS fremstiller produkter, der er så naturtro som muligt, så du kan opretholde en god tarmflora på den mest naturlige måde. Probiotika-produkterne fremstilles gennem den helt specielle BioAktiv teknologi, som sørger for at din krop tilføres nutrienter og bakterier, som den genkender. Derfor har NDS produkter en høj optagelse. Produktet indeholder ingen syntetiske eller kemiske tilsætningsstoffer. 

Egenskaber:

  • Virker skånsomme mod maven
  • Har en høj optagelighed, så du behøver ikke en stor dosering
  • Benytter naturens eget nutrient-leveringssystem
  • Fri for kemiske tilsætningsstoffer
  • Er virksomme over længere perioder
  • Veganske

Dosering og anvendelse:

Til voksne og børn fra 11 år:
Den anbefalede dagsdosis af probiotika-tilskuddet er 1 tsk. Tarmbakterierne aktiveres ved hjælp af vand, og doseringen skal derfor blandes med et glas vand (som ikke er for koldt) og stå 15 minutter inden du drikker det. Du kan fordelagtigt indtage din daglige dosis inden du går i seng, da produktet virker bedst på tom mave. 


Indhold:
100 g.

Ingredienser:

Risstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.bifidum, B.breve, B.infantis, B.lactis, L.brevis, L.casei, L.paracasei, L.lactis

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5150

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.