NDS I.L.D. 10 Probiotic - 100 g.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 8001

NDS Probiotic I.L.D - Kosttilskud til din tarmflora med 10 bakteriestammer

Probiotic I.L.D er et naturidentisk probiotika-kosttilskud fra NDS. Produktet indeholder 100 g. pulver, som indeholder specifikke tarmflorabakterier, der kan bidrage til at afbalancere tarmfloraen. De 10 gode bakteriestammer, som Probiotic I.L.D indeholder, bidrager med gavnlige egenskaber på tarmfloraen.

Den specielle BioAktiv teknologi er brugt til at fremstille pulveret, hvilket medfører at produktet så vidt muligt er naturtro. På grund af den naturlige måde bakterierne udvindes på, kender din krop allerede de stoffer den bliver tilført. Produktet indeholder bakteriestammer, der bidrager til at opretholde et optimalt tarmsystem, og som ligner dem, der findes i kroppen i forvejen. Fordi NDS fremstiller sine produkter efter naturens principper, er det frit for syntetiske og kemiske tilsætningsstoffer. 

Egenskaber:

  • Er skånsomme mod maven
  • Har virkning over længere tid
  • Har en høj optagelighed
  • Benytter naturens eget leveringssystem
  • Behøver ikke en stor dosering
  • Fri for syntetiske og kemiske stoffer

Dosering og anvendelse:

Den anbefalede dagdosis for probiotika-produktet er 1 tsk. Tarmflorabakterierne skal aktiveres i vand. Bland den anbefalede 1 tsk af produktet op med vand (som ikke er for koldt) i et glas. Lad det stå blandet i 15 minutter, inden du drikker det. Da produktet virker mest optimalt på tom mave, kan du med fordel tage tilskuddet inden du skal sove. 

En dagdosering kan indeholde op til 15.000.000.000 gavnlige bakterier. 

Kosttilskuddet tages efter behov. For at undgå diverse sygdomme og forstyrrelser i tarmen, er det generelt vigtigt at opretholde et normalt fungerende tarmsystem. 


Indhold:
100 g.

Ingredienser:

Majsstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), FOS, Inulin, Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.bifidum, B.infantis, B.lactis, B.longum, L.acidophilus, L.casei, L.paracasei, L.salivarius, L.plantarum, L.lactis

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 8001

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.