Lecithin Granulat - 400 gram

Lecithin Granulat - 400 gram
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 1807

Fedtsyrer: Lecithin Granulat fra solsikke

Lecithin Granulat fra solsikke – for første gang i Danmark.
Højt indhold af fosfolipider, bl.a. cholin, der er gavnlig for leveren og omsætningen af fedtstoffer.
Ingen animalske ingredienser, registreret ved The Vegan Society.
Biosym ændrer nu kilden til de gavnlige fedtstoffer i Lecithin Granulat. I den nye variant er Lecithin Granulat udvundet af GMO-fri solsikkeolie, og det er det første solsikkelecithin-granulat i Danmark.

Som hidtil indeholder den nye solsikkevariant gavnlige fosfolipider, f.eks. Cholin, og fedtsyrer, f.eks. Linol­syre, samt mineralet Phosphor.

Solsikke fremfor soja

Lecithin udvindes normalt fra enten soja-, solsikke- eller rapsolie, og det, der primært adskiller kilderne, er fedtsyresammensætningen i det færdige lecithin. Lecithin fra soja eller solsikke indeholder væsentlige andele af essentielle fedtsyrer – i modsætning til lecithin fra raps – og er derfor ernæringsmæssigt at foretrække.

Hidtil har lecithin i granulat-form i Danmark udelukkende været udvundet af sojaolie (sojalecithin).

Anvendelsen af soja som lecithinkilde har dog i en årrække været problematisk i forhold til at skaffe GMO-fri sojalecithin, fordi hovedparten af den soja, der fremstilles i dag, desværre er genmodificeret.

Dette problem eksisterer ikke med solsikkelecithin, da hovedparten af den solsikkeolie, der benyttes som kilde, er fra økologisk, bæredygtig fremstilling.

En anden væsentlig fordel ved solsikkelecithin fremfor sojalecithin skal ses med baggrund i den stigende forekomst af fødevareallergier. Otte fødevaregrupper vurderes at væreårsagen til 90 % af alle kendte fødevareallergiske reaktioner, og disse grupper er peanuts, nødder fra træer, fisk, skaldyr, mælk, æg, soja og hvede. (Kilde: www.foodallergy.org/allergens)

Derfor er solsikkelecithin Biosyms bedste bud på, hvordan man kan sikre sig en lecithin af høj kvalitet uden de problemer, der er associeret med GMO-problematikken såvel som potentielle allergiske reaktioner.

Rig på fosfolipider

Lecithin Granulat er rig på fosfolipider. Fosfolipider er vigtige byggesten i cellemembraner, og de har derigennem stor betydning for cellernes funktion i alle kroppens væv og organer. Fosfolipider muliggør optagelsen af fedtsyrer i tarmen, sørger for transport af fedtstoffer rundt i kroppen og udvekslingen af fedtstoffer mellem cellerne og deres omgivelser. Fosfolipiderne er også en vigtig medvirkende faktor i omsætningen af fedtstoffer i cellerne. Et af fosfolipiderne i Lecithin Granulat er Fosfatidylcholin, der indeholder Cholin, som der knytter sig flere godkendte sundhedsanprisninger til, hvilket beskrives nedenfor.

Hvad gør Cholin, Linolsyre og Phosphor for kroppen?

Biosyms Lecithin Granulat indeholder som nævnt Cholin, Linolsyre og Phosphor. Nedenfor følger fysiologiske virkninger af disse – godkendt af de danske og europæiske sundheds­myndigheder.

Leverfunktion, fedtstoffer og homocystein: Cholin bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion. Cholin bidrager også til en normal omsætning af fedtstoffer og en normal omsætning af homocystein.

Kolesterolniveau: Linolsyre bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.*

Energistofskifte, cellemembraner, knogler og tænder: Phosphor bidrager til et normalt fungerende energistofskifte og til cellemembranernes normale funktion samt til at vedligeholde normale knogler og tænder.

* Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 10 g Linolsyre. Lecithin Granulat bidrager med 3,2 g pr. dagsdosis.

Ingen animalske ingredienser

Biosyms Solsikkelecithin Granulat er fri for animalske ingredienser, og præparatet er derfor registreret ved den engelske organisation The Vegan So­ciety. Denne registrering er garanti for et 100 % vegansk præparat.

Granulatet er smagsneutralt, lugtfrit og minder i udse­ende om små korn af ris. Er fortsat nem at anvende i bagværk, smoothies, som drys på yoghurt mv.

Anbefalet dagsdosis: 3 topteskf. (ca. 10,5 g) 1 gang dagligt. Kan indtages tørt eller sammen med vand. Kan evt. drysses på müsli eller yoghurt.

3 topteskf. (ca 10,5 g.)
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Fosfolipidcomplex

10100

mg

-

-Heraf:

-

-

-

Fosfatidylinositol

2424

mg

-

- PI, heraf 24% inositol

461

mg

-

Fosatidylcholin

2626

mg

-

- PC, heraf 26% cholin

368

mg

-

Linolensyre (omega-3)

268

mg

-

Linolsyre (omega-6)

3197

mg

-

Oliesyre (omega-9)

525

mg

-

Phosphor

315

mg

45%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fosfolipidcomplex, Fosfatidylinositol, PI (inositol), Fosfatidylcholin, -PC, Cholin, Linolensyre (Omega-3), Linolsyre (Omega-6), Oliesyre (Omega-9), Phosphor, Lecithin Granulat fra solsikkeolie

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?