Copenhagen Health Marine Collagen+ til 60 dage - 268 g

1
1
1
1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Copenhagen Health & Copenhagen Health +
Varenummer: 49136

Copenhagen Health smagsneutral Marine Collagen+ tilsat C-vitamin til 60 dage

Marine Collagen+ fra Copenhagen Health er et prisvindende 100% hydrolyseret collagenpulver, som dokumenteret reducerer rynker og fine linjer. Collagenet er med neutral smag, klinisk testet og dokumenteret, med højeste kvalitet af de vigtigste aminosyrer. Med pulveret opnår du optimal optagelse af kollagenet, da det har en molekylevægt (Da) på kun 2000. Den daglige dosis er på +4000 mg kollagen og 80 mg vitamin-C (100% af RI). Vitamin-C bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud, samt støtter immunforsvaret og mindsker træthed og udmattelse. Kollagenpulveret opløses straks i vand/kaffe/te, men det er også muligt at drysse pulveret over yoghurt eller mad.

Kollagen er et naturligt forekommende protein, som udgør 1/3 af proteinerne i kroppen. Vores naturlige kollagen-niveau falder med 1-2% fra det 25. år. Dette påvirker ikke kun vores hud, men også niveauet af collagen i vores led, bindevæv, brusk og andre dele af kroppen. Collagen kan beskrives som kroppens "lim," da det spiller en væsentlig rolle i at opretholde hudens elasticitet og struktur. Udsættelse for sollys, forurening, dårlige kostvaner og rygning kan beskadige vores hud over tid.

Copenhagen Health er en dansk producent med omtanke for miljøet, hvilket vises i deres bæredygtige produktion, valg af de bedste råvarer og emballage til genbrugsplast, lager og produktion i Danmark.

Egenskaber:

  • 100% rent hydrolyseret marine-kollagen
  • Neutral smag
  • Ny større bøtte - mere indhold
  • + 4 g dagligt collagen
  • Tilsat letoptagelig C-vitamin
  • Indeholder ikke sødemidler
  • Opløses hurtigt i vand

Dosering og anvendelse:

Voksne:
1 måleske dagligt (svarende til + 4.08 gram)

Brug et tørt glas, hæld pulveret i og brug den medfølgende måleske til collagenpulveret, påfyld derefter vand/kaffe/te, og drik. Med Marine Collagen+’s hurtige opløsning og neutrale smag kan du nemt både opløse pulveret i vand, te eller kaffe samt drysse det ud over maden.


Indhold:
268 gram

1 måleske indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kollagen (fisk)

4000

mg

-

Vitamin-C (Natrium-L-Ascorbat)

80

mg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

100% hydrolyseret marine-kollagenpulver (fisk), Vitamin-C (Natrium-L-Ascorbat)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Copenhagen Health & Copenhagen Health +
Varenummer: 49136

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.