Copenhagen Health

Læs mere om Copenhagen Health lige her:

6 Produkt(er)

Copenhagen Health er en dansk virksomhed, der producerer unikke collagen-produkter i en meget høj kvalitet

Copenhagen Health er en dansk virksomhed, der brænder for at skabe unikke kosttilskud og personlig pleje produkter af højeste kvalitet til priser for alle. Produktudviklingen sker med afsæt i anerkendt forskning og i samarbejde med førende eksperter og specialister inden for deres specifikke fagområde. 

Copenhagen Health er førende inden for collagen-tilskud og stræber altid efter at levere markedets bedste produkter og med en kontinuerlig produktudvikling.

Din vej til smukkere hud og ekstra støtte til kroppen med Collagen fra Copenhagen Health

Copenhagen Healths collagen er skræddersyet til dig, der ønsker at fremhæve din naturlige skønhed og støtte din krop indefra og ud. Vores produkter er beriget med 100% rent og hydrolyseret collagen tilsat letoptagelige vitaminer, der samlet set forbedrer hudstrukturen, reducerer rynker og understøtter kroppens funktioner. 

Collagen pulveret opløses øjeblikkeligt i vand eller kan let drysses over maden. Med sin neutrale smag og design er collagen pulveret nemt at integrere i din daglige rutine.

Hvorfor tage collagen-tilskud?

Som kroppens primære struktur-protein spiller collagen en afgørende rolle i at opretholde hudens elasticitet og støtte kroppens vitale funktioner. Med aldringen aftager kroppens naturlige produktion af collagen, hvilket kan resultere i tab af hudens fasthed og elasticitet samt øget forekomst af rynker og stivhed i kroppen. Ved at tilføre collagen til din kost kan du derfor bidrage til at støtte disse områder, forbedre hudens udseende, og understøtte kroppens generelle bevægelighed. Samtidig får du et godt protein tilskud fra øverste hylde med den bedste sammensætning af aminosyrer.¨


Tag det første skridt mod en forbedret hud og en styrket krop ved at bestille collagen fra Copenhagen Health allerede i dag!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.